2777
2789
عنوان

کار پر سود

| مشاهده متن کامل بحث + 11791 بازدید | 18 پست
عزیزم عطاری شنیدم میگن شغل خوبیه لباس بچه یا عطاری میدونین چقدر درآمد داره؟

مزون لباس خیلی پر در آمد بود چون مثلا توی یه مغازه کلا ۲۰ تا لباس میریخت هر به لباسو شاید راحت بگم صدبار اجاره میداد هم پول لباس در میومد هم کلی روش سود میکرد در آخرم که یخورده تکراری و قدیمی میشد مشتری میومد میفروخت ولی مزونو باید جایی زد که بورس باشه مثلا خیابونی باشه که اکثرا مزون باشن

مزون لباس خیلی پر در آمد بود چون مثلا توی یه مغازه کلا ۲۰ تا لباس میریخت هر به لباسو شاید راحت بگم ص ...

اخه اونم اگر کرایه ای باشه با پول مالیات و کرایه و سرمایش سر به فلک میرنه بعد شاگرد خانم میخواد که اندازه کنن خیاط میخواد تنگ و گشاد بکنن تا بیوفته رو غلطکم میگه پاشو . لباسا هم بالاخره عمری نیس پولشو دراره از خودش بالاخره فرسوده میشه دیگه. باید بی گدار به آب نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر مزون ها با سالنهای زیبایی معروف که پر عروسه کار میکنن و نون بهم قرض میدن یعنی واسه هم مشتری میدن و پورسانت حواله هم میکنن بازار رغابتیه باید با سالنای گردن کلفت کار کنی که اونم پورسانتای سنگین میخواد . اگر مغازه از خود آدم باشه به خاک خوریش می ارزه 

بهترین روش درامد تو کسب و کارا بنظر من اپلیکیشن نوساز هست،من خودم کارم باهاش خیلی راه افتاده خداروشکر میخوای چیزی بخری بفروشی و سود کنی اونجا خوبه ،برو تو کافه بازار سرچ کن نوساز ،لوگوش یه مشت داخلش یه اچاره،میاره 

ان شالله کارت راه بیفته فقط حواست باشه تو شهر تهران ،مشهد، اصفهان ،شیراز یا کرج بزار اگهیت رو احتمال فروشش بالاتره