2777
2789
عنوان

دعا گرفتن

94 بازدید | 5 پست

دوستان من وقتی ک عروسی کردم متوجه شدم اصصصصلا نمیتونم همسرمو یه دیقه هم تحمل کنم نمیدونم چرا اصلا جواب بله رو داده بودم...تا اینکه بعد سه سال یکی گفت برات دعا گرفتن و چله هم روت افتاده...خلاصه برام چله بری کرد و بچه دارم شدم اما باز الان مث سابق شده و از شوهرم باز بی دلیل متنفرم ب بهانه بچه الان ۵ ماهه کنارش نخوابیدم حتی یه مدته باز بچه رو بهانه میکنم تو ماشین میرم عقب میشینم...

دور و وریامم تا دلت بخواد به دعا و جادو اعتقاد دارن...حتی شوهرم میگه اول سری ک اومدیم خواستگاریت جوابتون نه بود فورا رفتیم پیش دعا نویس برات دعا گرفتیم...

گند بزنن به این بختم دیگ خستم 

نه راه پس دارم نه راه پیش...

از یه طرف از شوهرم متنفرم از یه طرف نینیم چه گناهی داره درضمن خانواده ای ندارم ک بخام جدا شم 

جدا نشو 

منم به دعا اعتقاد دارم شوهرت چجوری آدمیه سعی کن رفتار خوبشو تو ذهنت بیاری 

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

جدا نشو  منم به دعا اعتقاد دارم شوهرت چجوری آدمیه سعی کن رفتار خوبشو تو ذهنت بیاری

ادم خوبیه ولی از چشمم افتاده خصوصا الان ک اقتصادمونم صفر شده تلاش میکنه اما اصصصلا مالمون برکت نداره ...

مادرش همیشه نفرینمون میکنه

ادم خوبیه ولی از چشمم افتاده خصوصا الان ک اقتصادمونم صفر شده تلاش میکنه اما اصصصلا مالمون برکت نداره ...

خب عزیزم زندگی فیلم عاشقانه آبکی نیس که جدابشی بعد از این به دنیای عاشقانه منتظرت باشه 

اقتصاد همه صفر رو هم رد کرده این برا همه آس 

ببین من عاشقشم خب ولی یه مدت اسمش نیومد بالا میاوردم 

رفتم دعارو باطل کردم 

تو ام برو باطل کن 

دعا مهر و محبت هم بگیر 

دعا افزایش رزق بخون 

مادرش رو هم دعای صم یکم عمی رو سرچ کن بخون زبانبنده

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم