شب قبل بستری میشی و از جنین نوار قلب میگیرن از ساعت 12شب دیگه نباید چیزی بخوری ،یه بار هم با دست معاینه داخلی کردن دردش قابل تحمل بود برام
صبحش که من عمل داشتم سوند رو وصل کردن خیلی کم درد داشت لباس عمل رو پوشیدم قبلش
رفتم اتاق عمل سوزن بیحسی که اصلا متوجهش نشدم بعدش دراز کشیدن منتظر بیحسی کامل پایین تنه و شروع جراحی من به شدت حالت تهوع گرفتم که چون چیزی نخورده بودم بالا نیاوردم و سریع هم ضد تهوع تزریق کردن بعد چند لحظه هم بچه رو گذاشتن کنار سرم تا بهش نگاه کنم وبردنش پیش خانواده تا لباس تنش کنن بعد از بخیه من رو بردن به یه اتاق در حد یک ربع درد اون لحظه نداشتم فقط گاهی اوقات کمی میلرزیدم اما احساس سرما نداشتم بعدش هم بردن بخش وبه خواست پزشکم 24ساعت بعد از عمل باید روی تخت تکون نمیخوردم وچیزی هم نمیخوردم وتا زمانی که تکون نخوری سوند بهت وصله پدر آوردنش هم خیلی کم درد داشت این تکون نخوردن برام دردناک بود چون نزدیک 7ماه بود به پشت نخوابیده بودم کمرم شدید درد میکرد
من چون شکمم خیلی زیاد بزرگ شده بود با کمی کج شدن یه عالمه پوست اضافه باعث کشیدگی محل بخیه میشد و ایجاد درد میکرد دردش در حدی بود داخل بیمارستان یک بار درخواست از تزریق مسکن کردم ویک بار هم شیاف دیکلوفناک گذاشتم
اولین راه رفتن خیلی سخت بود برام احساس میکنی یه وزنه سنگین از شکم آویزونه اما هر چقدر بیشتر راه بری دردت کمتر میشه
از توالت فرنگی حتما استفاده کن
برای بیمارستان هم با خودت کاور توالت ببر
من تا دوماه درد داشتم اما کم بیشتر عوارض بارداری تو جونم مونده بود راه رفتن عادی هم ازم گرفته بود حتی