2777
2789
بهت شربت کار کن و اینا میدن  چون از قبلش زیاد غذا نخوردی ، نه  فقط کافیه بفهمن دستگاه گو ...

اصلا از نظر روحی شرایط خوبی ندارم.همش میترسم لز زایمان.واقعا نمیدونم چیکا کنم.ماه های اولم و اصن نمیدونم چطوری تحمل کنم.تورو خدا برام دعا کن ارامش بگیرم.من خیلی ترسوام و دست خوذمم نیس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازهیچی نترس همه چی زود تموم میشه.ولی من دوتا رو تجربه کردم بچه اول بی حسی دومی بی هوشی.بی هوشی هزار برابر برام بهتر بود.بی حسی تا ده روز بعدش تب ولرز داشتم چن وقت بعدشم شکمم بی حس بود بعدم چون از کمرمیزنن کمرو داغون میکنه بعدش کمردرد میگیری

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...                           
اصلا از نظر روحی شرایط خوبی ندارم.همش میترسم لز زایمان.واقعا نمیدونم چیکا کنم.ماه های اولم و اصن نمی ...

اوووو من فکر کردم ماه آخری 

ببین وقتی بچه بزرگ شه 

شب و روز تو شکمت فوتبال بازی کنه ، یه حالی میشی که فقط میگی خدایا کی به دنیا میاد من بغلش کنم 

من بوش کنم 

ببینم دستاش چه شکلیه 

چشماش به کی رفته 

منم مثل شما بارداری اول میترسیدم 

اما آخرا فقط میخواستم زودتر ببینمش 

نمیدونم چجوریه که خدا به کسی که قراره مادر بشه قدرت زیادی میده 

منم الان بارداری دوممه 

دخترم هفت سالشه و ۱۳ هفته باردارم

دوست دارم زودتر تموم شه ۹ ماه

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

اوووو من فکر کردم ماه آخری  ببین وقتی بچه بزرگ شه  شب و روز تو شکمت فوتبال بازی کنه ، یه ...

اره من عجیبم.کلا خوشحالم نشدم.همش میگم من چرااینجوریم.خیلی دوس دارم ترسمو کنترل کنم.ممنونم از راهنماییات مهربون.ذعا کن برای ارامشم

اره من عجیبم.کلا خوشحالم نشدم.همش میگم من چرااینجوریم.خیلی دوس دارم ترسمو کنترل کنم.ممنونم از راهنما ...

چون اوله استرس داری.نترس هیچی نمیشه همش چن ساعت طول میکشه.ولی بچه رو ببینی همه دردا یادت میره.

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...                           

شب قبل بستری میشی  و از جنین نوار قلب میگیرن از ساعت 12شب دیگه نباید چیزی بخوری ،یه بار هم با دست معاینه داخلی کردن دردش قابل تحمل بود برام

صبحش که من عمل داشتم سوند رو وصل کردن خیلی کم درد داشت لباس عمل رو پوشیدم قبلش 

رفتم اتاق عمل سوزن بیحسی که اصلا متوجهش نشدم بعدش دراز کشیدن منتظر بیحسی کامل پایین تنه و شروع جراحی  من به شدت حالت تهوع گرفتم که چون چیزی نخورده بودم بالا نیاوردم و سریع هم ضد تهوع تزریق کردن بعد چند لحظه هم بچه رو گذاشتن کنار سرم تا بهش نگاه کنم وبردنش پیش خانواده تا لباس تنش کنن بعد از بخیه من رو بردن به یه اتاق در حد یک ربع درد اون لحظه نداشتم فقط گاهی اوقات کمی میلرزیدم اما احساس سرما نداشتم بعدش هم بردن بخش وبه خواست پزشکم 24ساعت بعد از عمل باید روی تخت تکون نمی‌خوردم وچیزی هم نمی‌خوردم  وتا زمانی که تکون نخوری سوند بهت وصله پدر آوردنش هم خیلی کم درد داشت  این تکون نخوردن برام دردناک بود چون نزدیک 7ماه بود به پشت نخوابیده بودم کمرم شدید درد میکرد 

من چون شکمم خیلی زیاد بزرگ شده بود با کمی کج شدن یه عالمه پوست اضافه باعث کشیدگی محل بخیه میشد و ایجاد درد میکرد دردش در حدی بود  داخل بیمارستان یک بار درخواست از تزریق مسکن کردم ویک بار هم شیاف دیکلوفناک گذاشتم 

اولین راه رفتن خیلی سخت بود برام احساس می‌کنی یه وزنه سنگین از شکم آویزونه اما هر چقدر بیشتر راه بری دردت کمتر میشه 

از توالت فرنگی حتما استفاده کن 

برای بیمارستان هم با خودت کاور توالت ببر 

من تا دوماه درد داشتم اما کم بیشتر عوارض بارداری تو جونم مونده بود راه رفتن عادی هم ازم گرفته بود حتی 

شب قبل بستری میشی  و از جنین نوار قلب میگیرن از ساعت 12شب دیگه نباید چیزی بخوری ،یه بار ه ...

برام دعا من بخیر بگذرع و ارامش بگیرم.یوقتایی حس میکنم ببرنم اتاق عمل از ترس میمیرم

اره من حتی لز امپولم میترسم🥲

منم از امپول میترسم ولی وقتی میزنم دردش از ترسش خیلی کمتره

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون