2777
2789
عنوان

گوشیم شب تا صبح تو شارژ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3295 بازدید | 58 پست
وایی خداروشکر 😪😂 من تا یه ذره داغ میشه یا زود باتری مصرف میکنه میگم نکنه بخاطر اینه😵‍💫😂

زیاد حساس نشو 🤦‍♂️😅

هرچقدر بیشتر حساس بیشتر هم خودت هم گوشیت اذیت میشه 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم واسه یه عقاب که همیشه تنهاست فقط گوشیش هست که تنهاش نمیذاره😂

نه شکمتم هس

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
نه حالا با این دوبار نه اما خب سعی کن شارژ ک شد بگیری و اینکه هیچوقت نزار از 10 درصد کمتر بشه دیگ هر ...

من احساس میکنم هر وقت میزارم ۱۰۰ میشه دیر خالی میشه.

مواقعی کامل پر نمیشه زودی خالی میشع😐💔💔

بعدشم این و بدون واسه هر چیزی و .. زیادی بها بدی و نازش رو بکشی خودش رو زیادی به اصطلاح چس می‌کنه و اذیت می‌کنه و آخرم هم تنهات میذارع 😅🤣🤣🤣پس بیش از حد ناز گوشیت رو نکش

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

دوستان صبحتون بخیر .

اگه میشه یه گوشی خوب تو رنج۸تا۱۰تومن معرفی کنیدکه هنگی نداشته باشه وکلاخوب باشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
دوستان صبحتون بخیر . اگه میشه یه گوشی خوب تو رنج۸تا۱۰تومن معرفی کنیدکه هنگی نداشته باشه وکلاخوب باش ...

ببین شیائومی x3 چنده 

نه هنگ می‌کنه نه اذیت می‌کنه 

همه چیش اوکیه 

ببین شیائومی x3 چنده  نه هنگ می‌کنه نه اذیت می‌کنه  همه چیش اوکیه

شماخودتون داریدش یاتجربه استفادشو ؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
شماخودتون داریدش یاتجربه استفادشو ؟

در حال حاظر دارمش 

در حال حاظر دارمش 

اهاپس راضی هستید؟دوربین و رام چنده؟

دوستان صبحتون بخیر . اگه میشه یه گوشی خوب تو رنج۸تا۱۰تومن معرفی کنیدکه هنگی نداشته باشه وکلاخوب باش ...

برو تو سایت mobile.ir موبایل ها رو براساس قیمتی که میخوای فیل‌تر کن و نظرات رو خصوصیت رو بخون

اگه زیاد از گوشی استفاده میکنی سعی کن گوشی شارژر نوع سی بخوره و فست شارژ باشه نه قدیمی ها

دوربین و بالاتری و صفحه نمایش هم با توجه به سلیقت توجه کن

گوشی هواوی توسط آمریکا تحریمه و گوگل پلی و ... فکر کنم نخونه

و یه نکته که آنر(honor) که قبلا مدلی از هواوی بود بخاطر دور زدن   و دوری از تحریم ها  برندی جداگونه شده و دیگه برندش جز هواوی نیست

آقا هستم