2777
2789
عنوان

مهاجرت

77 بازدید | 45 پست

سلام،،،یکی از آشناهای دور رفیقم،،،مدرک مراقب از سالمند که همونطور میدونید تو شاخه پرسناری هست(ivto) داشته،،و مدرکb2 زبان آلمانی،،ایشون ازین طریق با کارفرمایی آشنا میشه و روال مهاجرت براش جور میشه و میره،،،،ازونجایی ک ن ب اون رفیق و ن ب آشناشون دسترسی دارم،،از عزیزان کمک میخوام اگر دراین باره تحربه و دانشی دارن بندرو در جریان بزارن،،،،اگر هم تجربه دیگه ای دارین بگین بهم،،،ممنونم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوب چیا میخوای بدونی دقیقا 

اینکه این روش چطوریه جواب میده،،،اقمت میشه گرفت باهاش،،،اصلا وضع این شغل چطور هست تو آلمان درآمدشون،،،،و حالا هرچیزی فکر میکنین مفیده

اینکه این روش چطوریه جواب میده،،،اقمت میشه گرفت باهاش،،،اصلا وضع این شغل چطور هست تو آلمان درآمدشون، ...

ببین آلمان یه خوبی داره تو میتونی هر شغلی دلت خواست یه مدتی حدودا سه ماهه امتحان کنی ببینی شرایطش چطوره 

ببین آلمان یه خوبی داره تو میتونی هر شغلی دلت خواست یه مدتی حدودا سه ماهه امتحان کنی ببینی شرایطش چط ...

من با خود شغل مشکلی ندارم اینکه تو آلمان شرایطش چطوره یکم سردرگمم کرده،،از لحاظ جایگاه اجتماعی و پرآمدی