2777
2789
عنوان

پولدار

267 بازدید | 22 پست

ازکجا بفهمیم شخصی پولداره

عاشق سریال های کره ای هستم😍عاشق موزیک 🥰عاشق لباس😍عاشق ارایش کردن🥰عاشق آشپزی کردن🥰عاشق کارهای هنری 😍عاشق امام رضا🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه پولدار میشناسم خونه اش لامپ زرد قدیمیارو داره 

لباسای جاهلای زمان شاه رو میپوشه ماشینشم یه پیکان کم کار کرده و یه پرایده ...خونشون فرشای کهنه و داغون گوشیای دستشون نوکیا ساده 🤣🤣🤣سر مالیات داراییشونو تخمین زدن ۷۰ میلیارد بود 😅

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
یه پولدار میشناسم خونه اش لامپ زرد قدیمیارو داره  لباسای جاهلای زمان شاه رو میپوشه ماشینشم یه ...

من یکی میشناسم کلی بیشتر از این ثروت داره کفش پاره میپوشه گوشتم نمیخوره

اگه راجب شغل تاپیک میزنم دنبال شغل نیستم صرفا قصدم کمک کردن و ایده دادنه
اول خونه اش دوم ماشینش

اجی خاستگارم3تا ماشین دارن دوتا خونه تو تهران دارن بعد میگه خوب نیس وضع مالیمون قیافشم عین پسرپولداراس😶ساعتم اپل واچ هم داره خریده تازگیااخه چرا این طوری میکنه من هنگم راهنمایم کن😶تازه تو بانکم سپرده دارن همو دوست داریم چرا اینا را میگه یعنی میخواد امتحان کنه خودشو میخوام یا پولشومامانم مه هر کی تهرانه پولداره من نمیدونم چ کنم😔

عاشق سریال های کره ای هستم😍عاشق موزیک 🥰عاشق لباس😍عاشق ارایش کردن🥰عاشق آشپزی کردن🥰عاشق کارهای هنری 😍عاشق امام رضا🥺

پولداری رو که راحت میشه تشخیص داد ولی تازه به دوران رسیدگی یا اصالت رو باید دقیق باشی که تشخیص بدی

پولدار از خونه و ماشین و لباس و هر کوفتی که به ادم وصله تشخیص داده میشه اما اصالت رو فقط کافیه با ادمی که کاملا از ظاهرش مشخصه ثروتمنده ده دقیقه وقت بگذرونی اگر تو اون مدت تلاش نکرد بهت بفهمونه که پولداره و هی یه چیزیشو تو چشمت فرو نکرد مشخصه که این ادم چشم و دل سیره

چی بگم والا
یه پولدار میشناسم خونه اش لامپ زرد قدیمیارو داره  لباسای جاهلای زمان شاه رو میپوشه ماشینشم یه ...

واقعا چرا زندگی نمیکنن من اگه جاش بودم عشق میکردم😟کاش ما این پولا داشتیم 😔

اجی خاستگارم3تا ماشین دارن دوتا خونه تو تهران دارن بعد میگه خوب نیس وضع مالیمون قیافشم عین پسرپولدار ...

اقا هستم

نه هر کی تهرانه پولدار نیس

خونه اش کجاست چند متره

ماشیناش چیه 

قیافه و اپل واچ اصلا ملاک نیس دارایی کلی اش مهمه 

اگه راجب شغل تاپیک میزنم دنبال شغل نیستم صرفا قصدم کمک کردن و ایده دادنه
من یکی میشناسم کلی بیشتر از این ثروت داره کفش پاره میپوشه گوشتم نمیخوره

آره اینام همینجوری هستن کاش قشنگتر زندگی میکردن ..قناعت و سادگی با ژنده پوشی و زندگیه داغون فرقش زیاده ...اینا ظرف و ظروفم ندارن یکی میره یه بار مصرف میارن آدم حالش بد میشه

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
پولداری رو که راحت میشه تشخیص داد ولی تازه به دوران رسیدگی یا اصالت رو باید دقیق باشی که تشخیص بدی ...

😩اره نمیگه بترکه الهی من میخوام پولدار باشه همچی برام بخره🥺چون خونه بابام سختی کشیدم

اجی خاستگارم3تا ماشین دارن دوتا خونه تو تهران دارن بعد میگه خوب نیس وضع مالیمون قیافشم عین پسرپولدار ...

عزیزم پولداری خانواده ی خواستگار چه اهمیتی داره؟ باید دست خودش به دهنش برسه وگرنه کم نیستن خانواده هایی که یهو بعد ازدواج همه چیزو از پسرشون میگیرن اس و پاس تحویل خانواده ی زنش میدن

چی بگم والا