2777
2789
عنوان

پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 22 پست
آره اینام همینجوری هستن کاش قشنگتر زندگی میکردن ..قنالت با ژنده پوشی و زندگیه داغون فرقش زیاده ...ای ...

اعتقاد این ادمی که میگم اینه که میگه زحمت زیااد کشیدم به اینجا رسیدم دلم نمیاد استفاده کنم

چی بگم والا بستگی به خود طرف داره ولی ماشین عالی و خونه اشم خیلی خوبه 

اگه راجب شغل تاپیک میزنم دنبال شغل نیستم صرفا قصدم کمک کردن و ایده دادنه
صحبت کردنش  لباس  استایل ست کردنش راه رفتنش  غذا خوردنش

همش خوبن😕لابد میخواد امتحان کنه چرا پسرا این طوری ان

عاشق سریال های کره ای هستم😍عاشق موزیک 🥰عاشق لباس😍عاشق ارایش کردن🥰عاشق آشپزی کردن🥰عاشق کارهای هنری 😍عاشق امام رضا🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم پولداری خانواده ی خواستگار چه اهمیتی داره؟ باید دست خودش به دهنش برسه وگرنه کم نیستن خانواده ه ...

😟ن خدایش گلم دوجا کار میکنه 

عاشق سریال های کره ای هستم😍عاشق موزیک 🥰عاشق لباس😍عاشق ارایش کردن🥰عاشق آشپزی کردن🥰عاشق کارهای هنری 😍عاشق امام رضا🥺
و شغلش

شغلش دارو خونه طب سنتی باباش کار میکنه تازه کنارش به شغل ارایشگری ادامه میده

😟ن خدایش گلم دوجا کار میکنه 

ما هم بخدا زیر آبشو نمیزنیم داریم توجهتو به ارزش های واقعی و تکیه گاه اصلی جلب میکنیم

اگر جاهایی که کار میکنه مال باباش نیست و درامدش از این دو کار متناسب توقع خودته و از طرف دیگه تفاوت سطح خانوادگیتون در حدی نیست که باعث مشکل یا مخالفت باشه اوکیه دیگه

چی بگم والا
شغلش دارو خونه طب سنتی باباش کار میکنه تازه کنارش به شغل ارایشگری ادامه میده

نمیشه دقیق نظر داد

به نظر من پولدار نیست 

اگه راجب شغل تاپیک میزنم دنبال شغل نیستم صرفا قصدم کمک کردن و ایده دادنه
ما هم بخدا زیر آبشو نمیزنیم داریم توجهتو به ارزش های واقعی و تکیه گاه اصلی جلب میکنیم اگر جاهایی که ...

😔بدبختی دوستش دارم من همه چی را سپردم دست خدا

نمیشه دقیق نظر داد به نظر من پولدار نیست 

🤷‍♀️چی بگم والا خودمم هنگم