2777
2789
عنوان

کیا طلاق گرفتن

443 بازدید | 49 پست

دلایلتون برای طلاق رو بگید؟ 

من خیلی تو فکر طلاقم نمیدونم دلیلم قانع کننده هست یا نه مسخرس همسرم اموالش رو سالها پیش( ما عقد کرده بودیم ) زده به نام باباش الانم تلاش کافی نمیکنه برای پس گرفتنش یک سال و نیمه دارم دعوا میکنم باهاش با زبون خوش میگم که تمام سعی ت رو بکن پس بگیری ولی خیلی شل برخورد میکنه با پدرش. منم تحمل حرص خوردن ندارم میخوام جدا شم 

البته شوهرم اعتیاد به تریاک هم داشت که الان در حال ترک کردنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا اینکار و کرده  علتش چیه عزیزم

باباش خیلی زرنگه گفته اگه به نام من نزنی زنت اگه یه روزی ازت جدا شه یا بخوای طلاقش بدی کل اموالت میپره شوهرمو خام کرده

ینی باباش دبه کرده؟ چرا اصلا اولش زد بنام باباش؟ 

توضیح دادم عزیزم شوهرمو خام کرده 

گفته اگه یه روز زنت رو طلاق بدی اموالت میپره برای مهریه 😐 

بعد الان خود پدرشوهرم یه زن جوون گرفته یه قسمت از اموال شوهرمو اجاره داده خرج طلا و لباس و وسیله خونه برای زن جدیده میکنه 

البته مادرشوهرم مرده 

اگر ترک میکنه طلاق نگیر چون میگی با مادرت سازش نداری.

در مورد اموال براش توضیح بده ک اتفاقی برای پدرش بیفته اموال تو ارث میره حداقل یه نوشته محضری بگیره ک چیا برای شماست.

بالاخره با صحبت حل میشه اما اعتیاد حتما کمکش کن ترک کنه.

منم شوهرم پولاشوداده بودبه پدرومادرش اوناهم خونه خریده بودن باهاش وپس نمیدادن  دوسال تموم تلاش کردم اونقدرومخ شوهرم رفتم باسیاست که بلاخره پس گرفتیم ازشون بایدشوهرت خودشم بخواد

اولین دلیل منطقی نیست دومی چرا هست

دومی رو امید وارم درست شه چون داره تلاش میکنه برای ترک 

ولی اولی رو خیلی شل گرفته 

بیشتر بخاطر دلیل اولی میخوام جدا شم

دومی رو امید وارم درست شه چون داره تلاش میکنه برای ترک  ولی اولی رو خیلی شل گرفته  بیشتر ...

الان طلاق بگیری بیشتر ب پدرش اعتماد میکنه چون آخرش حرف اون عملی شده و اموالو جای محکمی گذاشته.

شرایط سختی هست و باید صبور باشی با ملایمت و دعوا نکنی باهاش. اگر از کسی حرف شنوی داره بگو باهاش صحبت کنه.

دومی رو امید وارم درست شه چون داره تلاش میکنه برای ترک  ولی اولی رو خیلی شل گرفته  بیشتر ...

اونجور مسائل تو زندگی خیلیا هست

حالا نه این ولی مشابهش

میدونم تحملش خیلی سخته ولی دلیل بر طلاق نمیشه

اگه مشکل دیگه ای وجود نداشته باشه

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲
اگر ترک میکنه طلاق نگیر چون میگی با مادرت سازش نداری. در مورد اموال براش توضیح بده ک اتفاقی برای پد ...

برای ترک اعتیادش خیلی دارم کمکش میکنم

ولی عزیزم در مورد اموالش بخدا گلوم پاره شد از بس گفتم. یه حرکت جدی نمیکنه فقط زنگ میزنه به باباش میگه بیا اونم میپیچونه. پولای شوهر منو خرج زن جوون میکنه بعد مای بدبخت مستاجریم 

دیگه فایده نداره جوونیم توی حرص خوردن داره میره حرف حالیش نمیشه حتی من کار بچه دار شدن رو کنسل کردم تا حل نشه بچه نمیارم آخر سنم میره بالا حسرت مادرشدن به گور میبرم