2777
2789
عنوان

امسال هنوز یه خط قرآن نخوندم

386 بازدید | 66 پست

انگاری عذاب وجدان دارم از اینکه قرآن نمی خونم چند سالی میشه ایمانم ضعیف شده نمازام همش آخر وقته با اینکه قابل ناراحتم اما نمی تونم این وضعو درست کنم چیکار کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیامبر(ص) فرمود:«‏اُسِّسَتِ السَّمـاواتُ السَّبعُ وَ الأرَضُـونَ السَّبعُ عَلی قُـلْ هُـوَ اللَّهُ أحَدٌ»

بنای آسمان های هفتگانه و زمین های هفتگانه بر اساس ﴿قُلْ هُوَ اللَّه أحَد﴾  نهاده شده است یعنی آفرینش آن ها دلالت بر توحید و معرفت صفات خدای سبحان می باشد. (ختوم و اذکار ج1 ص190) 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ 

به نام خداوند رحمتگر مهربان 

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ 

بگو اوست خدای یگانه 

اللَّهُ الصَّمَدُ 

خدای بی نیاز 

لَمْ یَلِدْ وَ لَمْ یُولَدْ 

نزاده و زاده نشده است 

وَ لَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ 

و هیچ کس او را همتا نیست 

نام های دیگر سوره توحید

نام دیگر این سوره ی مبارکه «اساس» است.

خوشبحالت امسال نخوندی  ما ها که تا الان بازشم نکردیم توی عمرمون🤣

از طرف خودت نظر بده .ماها کیه دیگه ؟ 😅

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

اصلا زبونم نمی چرخه انگار سنگین میشه زبونم قبلاً نماز غفیله و جعفر طیار و انواع اقسام اذکار دعا زیارت عاشورا چله یعنی مرتب ختم بر می داشتم چند ساله فقط یه نماز زورکی آخر وقت این چه وضعیه دارم ناراحتم اما کاری هم نمی تونم بکنم

یعنی تو خوندی 

آره. مگه میشه آدم مسلمون باشه و تا حالا لای قرآن باز نکرده باشه ؟😶🙄

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

اصلا زبونم نمی چرخه انگار سنگین میشه زبونم قبلاً نماز غفیله و جعفر طیار و انواع اقسام اذکار دعا زیار ...

شاید حق الناسی گردنت باشه .یا دل شکستنی چیزی ...