2789
عنوان

کیا بیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 196 پست
والا مفته خیلی خوووبه قیمتش پس بخر خخخ ازدواجت عاشقانه بودیاسنتی

ارره والا میرم بخرم😁

ن عزیزم ۱۴ سال دوست بودیم ۲ سالم هست خونه خودمم ولی جشن عروسی بخاطره کرونا و فوت شدن هی عقب افتاد

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یاحضرت .۱۴ چرااینقددبرازدواج کردید.چن سالتونه

اره عشقم من ۱۵ بودم محمد۱۷ و خانوادم با ازدواج زود شدیدا مخالف بودن گفتن تا کار نداشته باشی و سربازی نری نمیشه دیگه تا درس خوند و سربازی رفت طول کشید الان من ۳۰ محمد ۳۲😊

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

اره عشقم من ۱۵ بودم محمد۱۷ و خانوادم با ازدواج زود شدیدا مخالف بودن گفتن تا کار نداشته باشی و سربازی ...

الهی خوشبخت و عاقبت بخیربشید خیلیم عالی..دعاکن منم ب عشقم برسم خونوادش مخالفن 🥺اون ۳۶من۲۶سالمه

خدایاشکرت...❤️

الهی خوشبخت و عاقبت بخیربشید خیلیم عالی..دعاکن منم ب عشقم برسم خونوادش مخالفن 🥺اون ۳۶من۲۶سالمه

اخئیییی اخه چراااا😔😔ایشالاااااااا ب حق امام زمان بهم برسید ایشالا هرچی ک خیره خدا بزاره سر راهتون عزیزم هرچیم ک شد شکرخداکن هرچی قسمت باشه همون میشه😉

الان کارو بارش چیه خوبه

طفلک درس خوند زحمت کشید هیچ حا استخدام نشد فست فود زد طفلک هنوزم داره درس میخونه واسه دادگستری قبول شد ک اونم با پارتی یکی دیگه رو بردن

اخئیییی اخه چراااا😔😔ایشالاااااااا ب حق امام زمان بهم برسید ایشالا هرچی ک خیره خدا بزاره سر راهتون ...

من چ مصلحت باشه چ نباشه مبخامش

زن اولش فامیل بودطلاقش داده چون بهش خیانت کرد خونوادش میگن دیگه کوردغرب فامیل نگیر خونشون بعدطلاق زنش رفت تهران میگن فقط غریبه بگیر

ولی طرفم میگه امیدبخدا پناه برخدا

خدایاشکرت...❤️

طفلک درس خوند زحمت کشید هیچ حا استخدام نشد فست فود زد طفلک هنوزم داره درس میخونه واسه دادگستری قبول ...

اخی عزیزم انشالا ک خداخودش هواش داشته باشه امیدش بخدا

خدایاشکرت...❤️

من چ مصلحت باشه چ نباشه مبخامش زن اولش فامیل بودطلاقش داده چون بهش خیانت کرد خونوادش میگن دیگه کورد ...

وااااا چ حرفااا همه جا خوب و بد هست اتفاقا کردا نمونن والا خیلیییم ماهن و خوش قلب و مهربونن خیلییی دلشون بخواد