2777
2789
عنوان

کیا بیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 196 پست
وااااا چ حرفااا همه جا خوب و بد هست اتفاقا کردا نمونن والا خیلیییم ماهن و خوش قلب و مهربونن خیلییی د ...

خودشونم کوردن فامیل مادرم چون رفتن تهران فک میکنن دیگه ی عریبه بگیرن پسرشون میبره اوج فلک

حالاجالب اینجاس ی بچه هم داره و عاشقشما خونوادش ادعاشون میاد و من مجرد...خدایی کدوم مجرد بااین شرایط میسازه جز من😐

خدایاشکرت...❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودشونم کوردن فامیل مادرم چون رفتن تهران فک میکنن دیگه ی عریبه بگیرن پسرشون میبره اوج فلک حالاجالب ...

واقعاااا چ طاقچه بالام میزارن خداوکیلی ولی عزیزم همه چی قسمته اگر خوبه ایشالاااا قسمتت بشه گلم نگران نباش خودش ک بخوادت میاد

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

آخه یکهفته بیرونروی داشتم بخاطر همون البته نبات و اینا میخوردم میشد روزی یکبار بیرونروی کنترلش میکرد ...

نتم ضعیفففف شددددد

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

واقعاااا چ طاقچه بالام میزارن خداوکیلی ولی عزیزم همه چی قسمته اگر خوبه ایشالاااا قسمتت بشه گلم نگران ...

اره دیدی تازه مادرش گفته بود ب پسرش دس رو دختران سران بالابزاریم ن ب روت نمیارن😂دلم میخادخفه کنم مادرشو

پریشب حرف میزدیم گفتم کی اندازه من بفکرته و دوست داره شرایط قبول داره گفت خدایی هیچکی و نگران نباش زمان همه چیز رو درس میکنه

پسره خودش خیلی خووبه خونوادش ننه اقاش تحفه ن

خدایاشکرت...❤️

وا من داشتم درمورد بیرونروی حرف میزدم نتت ضعیف شد 🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اره دیدی تازه مادرش گفته بود ب پسرش دس رو دختران سران بالابزاریم ن ب روت نمیارن😂دلم میخادخفه کنم ما ...

فقط گیرش انداختیا اون دوتارو با تیپا بنداز بیرون😅

فقط گیرش انداختیا اون دوتارو با تیپا بنداز بیرون😅

بقول ی مثل کوردی اگر مه بومه عروس زانم چجور چوپی بگرم...ن بابادوس دارم تازه تودلشون جابگیرم پشیمون شن.البت پسره میگه اوناازتو بدشون نمیاد ازفامیلامادریم متنفرن

خدایاشکرت...❤️