2789
عنوان

کیا بیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 196 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE=284178066]ن عشقم من ازهمه جای ایران هستم ی شاخه تهران ک مامانمه ی شاخه همدان ی شاخه ترک ی شاخه بجنورد😅😅[/QUOTE

😂😂😂❤❤

من باور دارم چیز باارزشی در این دنیا هست که در انتظار منه و برای رسیدن به آن باید تلاش کنم 🌌برات مهم نباشه که دیگران چی راجبت فکر میکنن برات مهم باشه که خودت راجب خودت چی فکر میکنی ❤تو برای این زندگی و برای بهتر درخشیدن آفریده شدی پس لبخند بزن و با انرژی پله های ترقی را طی کن 🌿🌼
خو خودش بخوره مگ چلاقهه نکنه من باید برم نون بگیرم هیچوقت نون نمیگیره 😂

ننننعع نمیخره باباش نون میخره برامون تازه غرم میزنیم ک زود نیار خودمون بلندشیم میایم میگیریم😁😄

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

اشی چن کیلومتر داری تا برسی

والا فعلا عشقم ی ساعت و نیمه دیگه داریم ب ساوه مامانم نمیزاره بگازیم میگه من عجله دارممممم😅

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

ننننعع نمیخره باباش نون میخره برامون تازه غرم میزنیم ک زود نیار خودمون بلندشیم میایم میگیریم😁😄

بخدا معضلیه گاهی خیلی دلم بخاد روز تعطیل ب زور بلندش میکنم بگیرع نون لواشم کلا از سوپری بچم تنبله 😂

آره بیرونروی ادمو لاغر میکنه منم چندوقت پیش اینطوری شدم بیرونروی داشتم گلاب به روت هفت کیلو تو یکهفت ...

اخ چقدر زیاد

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  
والا فعلا عشقم ی ساعت و نیمه دیگه داریم ب ساوه مامانم نمیزاره بگازیم میگه من عجله دارممممم😅

خوبه پس..۶ و ۷میرسید اگ اروم میرید.بسلامتی برسید...حالاچراهمون سنندج لباس نگرفتی

خدایاشکرت...❤️

اسی بسلامتی کدوم خواننده رو میاری مراسم عاشق فرشادامینیم

والا عروسیم کردستانه نمیدونم فک کنم بهش میگن ایوب محمود 😄نمیدونم فک کنم اینه اخه باید کردی هم بزنه اینجا بیشتریا کردن

خوبه پس..۶ و ۷میرسید اگ اروم میرید.بسلامتی برسید...حالاچراهمون سنندج لباس نگرفتی

من قروم عزیزم والا خوشم نیومد و اینکه خیلیییی گرونه ی شب اجارش ۸ الی ۹ تومنه الان انتخاب کردم از تهران خریدش ۹ تومن

بخدا معضلیه گاهی خیلی دلم بخاد روز تعطیل ب زور بلندش میکنم بگیرع نون لواشم کلا از سوپری بچم تنبله 😂

ما نسل جوون همه گشاد تشریف داریم😅😅😅😅😅

من قروم عزیزم والا خوشم نیومد و اینکه خیلیییی گرونه ی شب اجارش ۸ الی ۹ تومنه الان انتخاب کردم از تهر ...

والا مفته خیلی خوووبه قیمتش پس بخر خخخ

ازدواجت عاشقانه بودیاسنتی

خدایاشکرت...❤️