2789
عنوان

کیا بیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 196 پست
اسی من میروم موال تا برگردم بگو از کجای ایران به تهران سفر میکنی 😡😡😡

کردستان عشقم ب تهران 

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

منم رو تختم و بیرون روی دارم🥴🥴🥴🥴

خیلی خوبی😂😂😂

من باور دارم چیز باارزشی در این دنیا هست که در انتظار منه و برای رسیدن به آن باید تلاش کنم 🌌برات مهم نباشه که دیگران چی راجبت فکر میکنن برات مهم باشه که خودت راجب خودت چی فکر میکنی ❤تو برای این زندگی و برای بهتر درخشیدن آفریده شدی پس لبخند بزن و با انرژی پله های ترقی را طی کن 🌿🌼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توهم عین منی منم تو اینجور مواقع لال میشم به هیچکسم نمیگم حالم بده یا دکترم دوباره نمیرم اینجوریم مث ...

اره واقعا 

دوتا قرص از قبل داشتم خوردم اگ خوب نشم دیگ فردا میرم دکتر من شکم دارم خب

اینقدر رفتم دستشویی امروز جا آب شده 

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  
سلامت باشی گلم ولی داشتم میومدم شوهرم گریه کرد گفت صب کی ب من صبونه بده😔😔😔

حالا شوهر من ک‌زنش صبونه نمیده هیچوقت چش شده ک‌شوهر ت بشع یزیدم خودتی خابم میاد میفهمی 😂

حالا شوهر من ک‌زنش صبونه نمیده هیچوقت چش شده ک‌شوهر ت بشع یزیدم خودتی خابم میاد میفهمی 😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدایااااا یزید خانوم ب شوهرت صبونه بابااااا

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

اره واقعا  دوتا قرص از قبل داشتم خوردم اگ خوب نشم دیگ فردا میرم دکتر من شکم دارم خب اینقدر رف ...

آره بیرونروی ادمو لاغر میکنه منم چندوقت پیش اینطوری شدم بیرونروی داشتم گلاب به روت هفت کیلو تو یکهفته کم کردم.

از کردستان عشقم

کوردی؟ 😍😍😍

من باور دارم چیز باارزشی در این دنیا هست که در انتظار منه و برای رسیدن به آن باید تلاش کنم 🌌برات مهم نباشه که دیگران چی راجبت فکر میکنن برات مهم باشه که خودت راجب خودت چی فکر میکنی ❤تو برای این زندگی و برای بهتر درخشیدن آفریده شدی پس لبخند بزن و با انرژی پله های ترقی را طی کن 🌿🌼
به به صفا باشه😉

فدات گلم 😁

کوردی؟ 😍😍😍

ن عشقم من ازهمه جای ایران هستم

ی شاخه تهران ک مامانمه ی شاخه همدان ی شاخه ترک ی شاخه بجنورد😅😅