2777
2789
عنوان

۱۹ سالمه...

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 42 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی از آدما بودن کارگری کردن بعدش آیند شون خیلی خوب شد

همه نمیتونن کارگر موفقی باشن....سطح تفکرتو بالا ببر خواسته های کوچیک تو رو هیچ وقت بالا نمیبره و همیشه پایین میمونی

💔

دختر شاید هیشکی توی این تاپیک این حرفو بهت نزنه ولی کنکور چقدر سخته؟ 

بذار بهت بگم آدماییو میشناسم که بچه داشتن و کنکور دادن با یه شوهر معتاد 

آدماییو دیدم که به نون شبشون محتاج بودن خونه این و اون کار میکردن خرج تحصیل در بیارن 

همه این ها هم وقفه بین درس خوندنشون افتاد ولی جا نزدن یروز به خودشون اومدن دیدن شب و روز درس خوندن و بی خوابی کشیدن نهایت واسه یه ساله ک حسرت یک عمر رو از بین میبره یساله ولی یه عمر زندگیتو نجات میده  و امروز به اون نقطه امنه رسیدن 

به حرفام فکر کن سنی نداری و قرار نیست جا بزنی  خواهش میکنم تلاش کن واسه کنکور یا حداقل یه رشته تحصیلی ک دوس داری برو ک الان دیگه دوره ی دیپلمه موندن نیست

خانوما تورو خدا واسه حل شدن مشکلاتم یه صلوات میشه بفرستید؟🥹
همه نمیتونن کارگر موفقی باشن....سطح تفکرتو بالا ببر خواسته های کوچیک تو رو هیچ وقت بالا نمیبره و همی ...

کارگر نخواستم بشم

ولی گفتم اگه بخوام برم دانشگاه حتما خودم باید یه کاری انجام بدم که حداقل درآمدی داشته باشم 

دختر شاید هیشکی توی این تاپیک این حرفو بهت نزنه ولی کنکور چقدر سخته؟  بذار بهت بگم آدماییو میش ...

اوه تو پسری😂😂😂😂ببخشید 

افق دیدت رو فعلا با چیزای کوچیک شروع کن، اگه دوستان حمله نکنن کارگری حتی😑 چون پول راحت بدست نمیاد، ...

با قصد کلی حرفت که کسب درامده موافقم منتها با کارگری میشه پس انداز جمع کرد؟ ایشون الان جوونن و قطعا کارای خیلی بهتر از کارگری میتونن بکنن

من پسر هستم

آره الان فهمیدم ولی فرقی نداره و دلیل نمیشه کنکور ندی بنظرم با یه رشته خوب اگه بتونی مهندسی بخونی خوبه