2789
عنوان

۱۹ سالمه...

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 42 پست
 با قصد کلی حرفت که کسب درامده موافقم منتها با کارگری میشه پس انداز جمع کرد؟ ایشون الان جوونن و ...

عزیزوم اون کارای خیلی موفق تر هم یه سرمایه میخان😉

با کارگری میشه یه ادم ک صفر سرمایه نداره یه چیزی جمع کنه

یکیو میشناسیم تو عمان کارگری میکنه ماهی ۴۰ تومن درمیاره

با قصد کلی حرفت که کسب درامده موافقم منتها با کارگری میشه پس انداز جمع کرد؟ ایشون الان جوونن و ...

اگه به خط های اخر حرفشون نمیرسیدم میگفتم درس و کنکور و یه رشته اینده دار، ولی ایشون خودشون دیگه نمیخان کنکور بدن گویا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزوم اون کارای خیلی موفق تر هم یه سرمایه میخان😉 با کارگری میشه یه ادم ک صفر سرمایه نداره یه چیزی ...

چرا کارگری تو یه کشور دیگه رو با کارگری تو اینجا مقایسه میکنی؟😂 درسته همیشه یک سری استثنا وجود داره ولی ایشون که نباید مبنای زندگیشو بزاره پای استثنا ! 

بهتره واقع بین بود. تو این مملکت کارمندها و درس خونده هاش هم بیکارن و بی پول دیگه وای به حال کارگر

چرا کارگری تو یه کشور دیگه رو با کارگری تو اینجا مقایسه میکنی؟😂 درسته همیشه یک سری استثنا وجود داره ...

پول الان تو شغل ازاده 

شغل ازادم یه سرمایه کلانی واسه شروع میخاد

تنها شغلایی که سرمایه نمیخان بنگاه املاکه و کارگری

خلاصه کسیکه جدی باشه واسه پیشرفت کارگریم میکنه

اگه به خط های اخر حرفشون نمیرسیدم میگفتم درس و کنکور و یه رشته اینده دار، ولی ایشون خودشون دیگه نمیخ ...

خیلی از ماها خیلی کارا رو نمیخوایم انجام بدیم ولی انجام میدیم چون مجبوریم و تنها راهمونه! 

البته الان متاسفانه اکثر رشته ها هم تهش بیکارن غیر از چندتا رشته انگشت شمار ک قبولیش یه سهمیه گردن کلفت میخواد! 

شاید کنکور بتونه ایشون رو ب چیزی ک میخواد برسونه شاید هم نرسونه. اینو خودشون باید تشخیص بدن ک منطقا میخوان با زندگیشون چیکار کنن. البته مسلما شانس های خیلی بهتری دارن درمفایسه با کارگری! 

به نظر من البته

معلمی عالیه مثلا

ببخشید من الان متوجه شدم اقا هستید...طبق چیزی ک من خودم تجربشو داشتم، معلمی واسه اقا از نظر درآمدی اصلا گزینه خوبی نیست.مگر اینکه شغل دوم یا حتی سوم! داشته باشید. حقوقش خ کمه. اگه انشالله دراینده بخواین ازدواح کنید و خونه و ماشین و....، حقوق معلمی متاسفانه کفاف نمیده

اها روی حرفتون با ایشون بود؟ چون دیدم کامنت منو ریپلای کرده بودید...

عزیزم اول شما منو ریپلای کردین😇

من مخاطبم ایشون بودن که با اون شغل مخالفن و تمام

انشالله ک بقیه دوستان نظرات بهتری رو به ایشون بدن

بعله خب اون شانس های بهتر رو براشون شرح بدین تا بهره مند بشن

ایشون طبق شرایط زندگی خودشون باید انتخاب کنند!پرسیده بودن چطور میشه موفق شد من هم پیشنهادم این بود که شغل درست درمونی رو شروع کنند. ایشون هیچ وقت به ۱۹ سالگیش و جوانیش برنمیگرده پس باید هرکاری میخواد بکنه رو از این سن استارت بزنه و نظرم این بود قطعا فرصت ها و تواناییشون خیلی فراتر از کارگر بودنه.نظر من اینه دیگه به خودشون بستگی داره چه میخوان بکنن