از آقایی طلبکارم و پروندم اجرای احکام رفته ولی اون آقا مُرده نه خونه داره. نه ماشین. آیا اگه وراثش رد ترکه کنند. بی نتیجه میشه یا قاضی از خودشون می گیره؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم چی میشه ولی اگر نشد پولت برگرده میشه لطفا از ته دل حلالش کنی؟؟؟
باید حقش رو از راه قانونی بگیره ،چرااا حلال کنه
من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
چون. یارو مرده گفتم اگر یک درصد نشد فقط حلال کنه یارو مرده از تو گور دستشو دراز کنه پسش بده؟؟؟؟
نه نمیتونه از مرده حقش رو بگیره،ولی اگه سند یا شاهد داشته باشه میتونه از وارث طرف حقش رو بگیره
من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
خب بهتر ،تو دادگاه شاهد و سند داشته باشی نصف راه رو رفتی
اگه بتونی یه وکیل خبره بگیری ،با حداقل خودت بتونی ثابت کنی با دلیل و مدرک ،اره برمیگرده