2777
2789

نمی‌دونم چی میشه ولی اگر نشد پولت برگرده میشه لطفا از ته دل حلالش کنی؟؟؟

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمی‌دونم چی میشه ولی اگر نشد پولت برگرده میشه لطفا از ته دل حلالش کنی؟؟؟

باید حقش رو از راه قانونی بگیره ،چرااا حلال کنه 

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
باید حقش رو از راه قانونی بگیره ،چرااا حلال کنه 

چون. یارو مرده گفتم اگر یک درصد نشد فقط حلال کنه یارو مرده از تو گور دستشو دراز کنه پسش بده؟؟؟؟

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
چون. یارو مرده گفتم اگر یک درصد نشد فقط حلال کنه یارو مرده از تو گور دستشو دراز کنه پسش بده؟؟؟؟

نه نمیتونه از مرده حقش رو بگیره،ولی اگه سند یا شاهد داشته باشه میتونه از وارث طرف حقش رو بگیره

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
نه نمیتونه از مرده حقش رو بگیره،ولی اگه سند یا شاهد داشته باشه میتونه از وارث طرف حقش رو بگیره

خب همون 

منم گفتم ک ۹۹ درصد شد بگیره ولی نشد حلالش کنه گناه داره دستش از دنیا کوتاه اون دنیا زجر میکشه

هم سند دارم هم شاهد 

خب بهتر ،تو دادگاه شاهد و سند داشته باشی نصف راه رو رفتی

یعنی پولم برمی گرده؟

اگه بتونی یه وکیل خبره بگیری ،با حداقل خودت بتونی ثابت کنی با دلیل و مدرک ،اره برمیگرده

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز