2777
2789
عنوان

دوستان من خیلی خواب بد میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 38 پست

شبا زیر بالش یه تیکه آهن بزار 

لطفا یک دقیقه وقت بذارین و امضا مو بخونین .           بنده به روانشناسی و جامعه شناسی علاقه دارم و هدفم از عضویت تبادل نظر سازنده ، آگاه شدن و آگاهی دادن در مورد جنس مکمل هست ، مطالبی که متاسفانه در مدارس و دانشگاه بهمون نگفتن.                                          شاید بعضیا بگن این سایت برای خانوما و فرزندآوری هست .                                                                 ولی زندگی مشترک و تربیت فرزند به هردو جنس ارتباط داره .                                                                اگه حضورم در تاپیکی از نظرتون مناسب نبود بهم گوش زد کنید بلافاصله تاپیک رو ترک میکنم و نیازی به گزارش دادن نیست .                                                ممنونم که وقت گذاشتین .

من هر شبببب‌ خواب میبینم ولی اصلا خیلی درهم برهم و بی معنین😂 دلیلشم نمیدونم حدس میزنم بخاطر فکرو خیال زیادی باشه که دارم چون وسواس فکری دارم.

شما از لحاظ روحی اوکی هستی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیشب. یه خواب عجیب دیدم💔

ناباروری داریم خواب دیدم برادرشوهرم داره جنین انتقال میده تو رحمم

منم جلوش خودمو وا کردم

برادرشوهرم ۱۶ سالشه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

شاید زیاد دور حوادث و اخبار بد هستی و فیلم های دلخراش اگر هستی ترک کن قبل خوابم چهار قل و آیت الکرسی بخون ذکر لاالاالله بخون تو دلت تا خوابت ببره.من وقتی دوراخبار حوادث میرم اینطور میشم