2821
2789
عنوان

کار در ترکیه

9010 بازدید | 19 پست

تو ترکیه چطور میشه کار پیدا کرد با حقوق خوب 

کار آزاد مثل کار رستوران و کافه و... 

حقوقشون چقدره 

بدون ویزا کار میدن 

چطور کار پیدا کنم 

اگه کسیو می‌شناسید اونجا باشه میشه معرفی کنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشاغل مورد نیاز ترکیه برای افراد خارجی

در سال جاری میلادی نیز همانند هر سال، اداره کار این کشور لیستی منتشر کرده است که علاوه بر شهروندان کارجو ترکیه، برای اتباع خارجی نیز اهمیت زیادی دارد. گرچه به نظر می‌رسد که با توجه به جنگ‌های منطقه، شمار اتباع خارجی عراقی، سوری و افغان جویای کار در این کشور زیاد شده است؛ اما فراموش نکنید که با داشتن یک رزومه قوی، مهارت بالا و انگیزه همیشه می‌توان موفق شد.

حزوه‌های مشاغل مورد نیاز ترکیه برای جذب نیرو

حوزه بیمه.

تمامی رشته‌های مهندسی و فنی.

نجاری.

نقاشی ساختمان.

کفاشی.

چرم دوزی.

طراحی لباس.

مدلینگ.

مشاغل مرتبط با رستوران (به ویژه گارسون و پیشخدمت).

خیاطی.

طراحی و ساخت کابینت.

حوزه ام دی اف.

حوزه زبان انگلیسی.

مکانیکی.

تعمیر کاری لوازم برقی و خانگی.

اطلاعات بیشتر : https://evimistanbul.ir/

حقوقش الان ۸۵۰۰لیره حساب کن خودت.دور ور ۲۳تومن

سلام ببخشید مزاحم میشم، داداش من ترکیه ست، همین جور یهویی پاشده رفته، زبان ترکی هم بلد نیست ولی انگلیسیش خوبه، فوق دیپلم مکانیکم هست، میشه بگید چطوری کار پیدا کنه؟ باید تو اینترنت بگرده یا بره مستقیم به رستورانی جایی پیشنهاد کار بده؟

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

سلام ببخشید مزاحم میشم، داداش من ترکیه ست، همین جور یهویی پاشده رفته، زبان ترکی هم بلد نیست ولی انگل ...

سلام عزیزم،اینجا زبان ترکی باید بلدباشه چون انگلیسی زیاد بلد نیستن.اینجا کار زیاده رستوران بره کار میدن

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  
من ترکیه ام.الان اومدین یا میخواین بیاین؟من رستوران کار کردم پارسال.راحت بهت کار میدن فقط باید زبان ...

سلام شما ترکیه هستین شوهرم جوشکار برق وارگون برا اومدن ب ترکیه چه کارایی باید انجام بده؟؟؟

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات می فرستین برام؟ به نیت بچه دارشدنم ان شاالله خدا ب ماهم بچه سالم وصالح بده .مرسی ازتون

سلام شما ترکیه هستین شوهرم جوشکار برق وارگون برا اومدن ب ترکیه چه کارایی باید انجام بده؟؟؟

سلام عزیزم بله،باید اجازه کار بگیره از طریق اجازه کار اقامت بگیره وگرنه اقامت یکساله رو ۶ماهه میدن ،برای اجازه کار گرفتن هم باید یک‌شهروند ترک ک صاحبکار باشه و حداقل پنج تا کارگر ک بیمه کرده باشن رو پیدا کنه اونجا استخدام شه و برای همسرتون اجازه کار بگیره و بیمه شه و بعد پنج سال برای اقامت دائم اقدام کنه

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.