pri_mdy مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 157 عنوان راه حل بدین 84 بازدید | 6 پست شوهر من یه کاری انجام میده به هر روشی که به نظرم برسه باهاش صحبت کردمفقط یه مدته که ساکتهدوباره یه جدید کشف میکنم میبینم انجام داده دوبارهحالا کارش چیه؟به پیوی این دختر اون دختر پیام میده . اگرم دختره جواب بده فقط همون شبه . دیگه پی اش نمیرهفقط هم روی سخنش جنسیه 1402/01/18 | 22:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منlمنم عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 3278 اگر الان بقیه نریزن سرم این مورد و راحتش بزار ضرری به تو نمیزنهشایدم خودت باهاش س ک سی حرف بزنی خلاش پرشه من منم
pri_mdy مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 157 اگر الان بقیه نریزن سرم این مورد و راحتش بزار ضرری به تو نمیزنه شایدم خودت باهاش س ک سی حرف ... این موردم امتحان کردم😐به شخصه چون اینکارو بی دلیل میدونم اینجوری اذیت میشمنمیفهمم دردش چیهاز یه سمتم اینو نمیفهمم که چرا کل فکر ذکر جنس نر فقط همینه؟ چرا همش تو فاز زن و دختر ان
منlمنم عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 3278 این موردم امتحان کردم😐 به شخصه چون اینکارو بی دلیل میدونم اینجوری اذیت میشم نمیفهمم دردش چیه از ... راحتش بزار اگ در همین حده من منم
pri_mdy مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 157 راحتش بزار اگ در همین حده میدونی چیه ؟ احساس میکنم اینکه راحتش بزارم پیش میرهچون شاید بین این همه یکی به مذاق اش خوش اومد
منlمنم عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 3278 میدونی چیه ؟ احساس میکنم اینکه راحتش بزارم پیش میره چون شاید بین این همه یکی به مذاق اش خوش ... بخوای نخوای انجام میده دیگه تو نمیتونی مانع بشی من منم
pri_mdy مدیر استارتر عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 157 بخوای نخوای انجام میده دیگه تو نمیتونی مانع بشی مانع نه که . میخام متوجه بشه که خود من پایه شمپایه هرچیزی که میفرسته برا مردم😐ولی خب اینو اینبار امتحان میکنم که به حال خودش بزارمشچون ظاهرا این موضوعو گنده اش کردم براش . یه حسی پیدا کرده که اینکار انگاری مهمه