2777
2789
عنوان

کرونای لعنتی

103 بازدید | 13 پست

ده روزه کرونا گرفتم تب لرز و بدن و درد و گوش درد و سر دردش ب کنار نه مزه حس میکنم نه بو چیکار کنم زود برگرده خسته شدم بینیم کلا کیپه راه حلی ندارین خانوما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو این ۳سال کرونا نگرفته بودم وای الان گرفتم از ۱۳به در حالم بده صدام کیپ شده اصلا درنمیاد داغونم ...

ما هم امسال کلا همههه گرفتن نمیدونم چی بود همه مریض شدن

من اونم دارم تف بهش دیشب تا صب سرفه کردم انقد که دیگه عوق میزدم

وای خیلی وحشتناکه لعنت بهش هرچی هم دارو میخورم بیفایدس

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱
ما هم امسال کلا همههه گرفتن نمیدونم چی بود همه مریض شدن

اره به خدااا.من اصلاااا امسال نه جایی رفتم دیدنی نه کسی اومد خونم همش با همسرم و دخترهام خونه بودم فقط خواهرم ۲ساعت اومد پیشم اون ناقل بود متاسفانه واقعاا اذیتم...نمیتونم حتی چیز مقوی بپزم بخورم..

اره به خدااا.من اصلاااا امسال نه جایی رفتم دیدنی نه کسی اومد خونم همش با همسرم و دخترهام خونه بودم ف ...

میدونم عزیزم واقعا سخته شانس اوردم مادرم هست کسی دوستی مادری نمیتونه غذایی اشی بپزه بیاره براتون

میدونم عزیزم واقعا سخته شانس اوردم مادرم هست کسی دوستی مادری نمیتونه غذایی اشی بپزه بیاره براتون

خدا انشاالله سایه مادر عزیزتونو بالای سرتون نگه داره.مامانم خودش مبتلا شده انقدر ناراحتشم ..مادر همسرمم که هیچی 

خدا انشاالله سایه مادر عزیزتونو بالای سرتون نگه داره.مامانم خودش مبتلا شده انقدر ناراحتشم ..مادر همس ...

ممنون عزیزم هم چنین واقعا تو شرایط سخت و مریضی میشه بقیه رو شناخت انشالله که زودتر خوب بشین❤