2777
2789

من خیلی معذبم چیزی بخورم بدجور ضعف میکنم و سردرد میشم

ولی همکارای مرد راحت پلو خورش داغ میکنن و میخورن

البته میزم گوشست و خیلی دید نداره مگه اینکه یه فضول بیاد بالا سرم

حالا فردا میخوام یه فلاسک چایی و لقمه پنیر و ناهار ببرم :/

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

وقتی روزه نیستی باید ببری خب

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما روزه نمیگیریم مثل روز عادی

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

ببر ولی زمانی که خلوته بخور کاری به کار خوب و بد بودن روزه گرفتن ندارم ولی بهتره به روزه دار ها احترام بذاریم و جلوشون غذا نهوریم

تازه وارد نیستم  کاربری قبلیم سال۹۷بود ولی از ترس شناسایی شدن ترکوندم 😔😔این کاربری جدیدمه

گناه هرکسی رو به پای خودش می‌نويسن شما روزه خواری نکنین

یه جای خلوت که کسی نیست بخورین که ضعف نکنین 

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

اهل چایی نیستم. یه جعبه کوچیک دارم توش کیک و بیسکوئیت و آجیل میریزم و میذارم توی کشوم. هر وقت گشنم میشه یه کم میخورم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

روزه نیستی خوب باید چیزی ببری بخوری دیگه عادی مثل بقیه فقط پیش روزه دار ها سعی کن نخوری اگ برات مهمه وگرنه هم هیچ 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

من میزم زیردستی داره میزارم اون زیر راحت میخورم.معذب که نمیشم بخاطر ترس امکان میرم اون زیر

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    
گناه هرکسی رو به پای خودش می‌نويسن شما روزه خواری نکنین یه جای خلوت که کسی نیست بخورین که ضعف نکنین ...

بفرما بیرون از تاپیک گلم😅

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مدرسه ی دختر منم گفتن چیزی نیارین..ابتداییه حالا...یه ظرف کوچیک که تو جیبش جا میشه یکم معز ریختم و خرماو..گفتم جای خلوت از جیبت درار بخور 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
روزه نیستی خوب باید چیزی ببری بخوری دیگه عادی مثل بقیه فقط پیش روزه دار ها سعی کن نخوری اگ برات مهمه ...

نه عزیزم گفتم تا کسی نیاد بالا سرم میزم دید نداره گوشست

مدرسه ی دختر منم گفتن چیزی نیارین..ابتداییه حالا...یه ظرف کوچیک که تو جیبش جا میشه یکم معز ریختم و خ ...

بچه ابتدایی اخه 😡

مدرسه ی دختر منم گفتن چیزی نیارین..ابتداییه حالا...یه ظرف کوچیک که تو جیبش جا میشه یکم معز ریختم و خ ...

اخه بچه های ابتداییییییییی😐😐😐😐😐😐😐😐😐

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️