2777
2789
عنوان

بهم میگه زشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 89 پست
نه یعنی مهریم ندارم ک بخوام حدا شم و اینکه کار ندارم ک بخوام مستقل شم 

گلم من چند نفرو از اطرافیانم طلاق گرفتن و متاسفانه همشون پشیمونن حتی اونی که شوهرش بهش خیانت کرده بود 

الان همشون میگن کاش طلاق نمیگرفتیم 

طلاق اخرین راهه تو راه حلی برایه این مشکل داری گلم یه خودت برس خداروشکر انواع عمل هایه جراحی ووجود داره بهش بگو خوشت نمیاد ازم من زنتم مسئولیتم گردنه تو اگر راضی نیستی پول بده برم عمل کنم برم دکتر پوست چه میدونم پیکر تراشی و اینا یا برو باشگاه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی همسرت راست میگه من ک کلی به خودم میرسم بیرون میرم یسری ها میبینم اینقد خوشگل خوش هیکل هستن ادم میمونه مخصوصا تو باشگاه ک میرم چقد به خودشون میرسن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

ولی همسرت راست میگه من ک کلی به خودم میرسم بیرون میرم یسری ها میبینم اینقد خوشگل خوش هیکل هستن ادم م ...

راستی بهار من خیلی دوس دارم ببینمت ی بار فک کنم عکست  ی جا گذاشتی ندیدم😂🤦🏾‍♀️

گلم من چند نفرو از اطرافیانم طلاق گرفتن و متاسفانه همشون پشیمونن حتی اونی که شوهرش بهش خیانت کرده بو ...

دو ماه منو فرستاده باشگاه بعد میگه ن وو تغییر نمیکنی دیگ نمیبرمت آخه مگه دو ماه چیه شیش ماه حداقل بلید فری ک یه تغییر تغییر کنی

میتونی یه کاریم بکنی توام اعتماد به نفسشو بگیر حتی اگه خیلی قشنگه اصلا ازش تعریف نکن یا بگو دماغت چرا گنده شده پوستت چرا خرابه چرا چاقی لاغری اینارو بگو فک نکنه خیلی بالاست خیلی تاثیر گذارت😜

ولی همسرت راست میگه من ک کلی به خودم میرسم بیرون میرم یسری ها میبینم اینقد خوشگل خوش هیکل هستن ادم م ...

خب هرکی خوشگلتر هست نباید ک شوهر آدم اینجوری بگه دیگ آدم به چی و کی اعتماد کنه پس