2777
2789
عنوان

بهم میگه زشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 89 پست
والا . من اریش کنم ‌.حموم برم . تیپ بزنم خوشکل میشم . دیگه اریش نکنی اینا که جذاب دیده نمییش

نه که نفهمه حتی اونایی هم که باهاشونه شک ندارم آرایش میکنن بعد بهشون میگه قشنگ اون وقت منو حموم دراومده انتظار داره خوشگل مادر زاد باشم

خودشم قشنگ نبوده قبلا دماغشو عمل کرده بهتر شده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه که نفهمه حتی اونایی هم که باهاشونه شک ندارم آرایش میکنن بعد بهشون میگه قشنگ اون وقت منو حموم دراو ...

شوهر منم دماغشو عمل کرده عالی شده . خیلی تاثیر داره ... ولی خودش پول داشته باشه میده من هر عملی بخوام انجام بدم

دوست عزیزمن خودم باشم میرم و دیگه خودم رو بی ارزش نمیکنم درقبال حرفاش 

و اگر قرار باشه به خودم برسم دیگه واس همچین آدمی خودمو تغیر نمیدم چون یبار شکسته منو  به چیه این آدم دل خوش کنم 

تو هر چقدم زیبا کنی اون تصویر زمینه ای که شوهرت از زنای دیگه ساخته تو ذهنش پاک نمیشه 

ببین تو این قضیه فقط به خودت نگاه کن  چون اونی ک باید بخواد نمیخواد  و تو زندگی نباش ...

کاش یکبار اینو گفت‌و من رفتم بعدش ک برم گردوند بهم گقت تو اهل زندگی نیستی سریع گذاشتی گذاشتی میدونم حس میکنم که یا ثبات نداره یا واقعا فقط مشکلش قیافمه واسه همین نمیدونم درسترین کار چیه