2777
2789
عنوان

بخیه کف پا

817 بازدید | 24 پست

بچه ها پسرم پاش رفت تو شیشه از کنار تا وسط کف پاش ۶تا بخیه خورد ۲۱روز بعد کشیدمش الان ۳روزه ک بخیشو کشیده و گفت میتونه راه بره ولی اصلا پاشو زمین نمیذاره از نظر من زخمش کامل بسته ولی خودشم همکاری نمیکنه خیلی ناراحتم 

پسرم همه دنیام 😘💋💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند سالشه ؟ 

حق داره. ترسیده 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

همش میترسم نکنه دیگه راه نره

نترس

پاره شده بوده

زمان نیاز داره

برادرشوهرم پاشنه پاش تو تصادف پاره شده بود 

بخیه شده بود

بعد ۲ماه باز کردن

بعد۴ماه دیگه تقریبا خوبه اماهنوزم یکمی آزرده است 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
۳ونیم

عیب نداره،مجبورش نکن

باهاشبازی کن یا خوراکی بذار اونطرف بره برداره

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇
چند سالشه ؟  حق داره. ترسیده

۳ونیم خیلی ناراحتم من جدا شدم میترسم باباش بیاد ببینه هم اینکه هرروز باید بغلش کنم ببرم خونه مامانم ظهر دوباره این همه پله رو بیام بالا کمردرد گرفتم 

پسرم همه دنیام 😘💋💕
نبابا راه میره چندروز دیگه یه شهربازی ببرش همه چیز یادش میره تو بازی 

همین الان بردمش پارک هرکاری کردم راه نرفت برا عیدش کفش و لباس خریده بودم هیچکدومو نتونست استفاده کنه

پسرم همه دنیام 😘💋💕
۳ونیم خیلی ناراحتم من جدا شدم میترسم باباش بیاد ببینه هم اینکه هرروز باید بغلش کنم ببرم خونه مامانم ...

مامانم تعریف میکرد برادرم که کوچیک بود بخاطر ختنه تا چند وقت راه نمی‌رفت 

بعد یکدفعه ای بدون اینکه حواسش باشه ، شروع کرد به راه رفتن. ترسش ریخت دیگه 

پسرت هم هنوز ترسیده. کم کم باید باهاش راه بیای

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

این یه ذره درد بکنه نمیذاره زمین

خوب همونه دیگه هنوز یکم آزرده است

کار به کارش نداشته باش

کمکم خودش ببینه دیگه درد نداره میزاره

حساسش نکن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون