2777
2789

عکس سه در چهار. شماره بنام خودت واسه سوابق تحصیلی. شناسنامه. مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو حتما میخواد؟

از روش باید معدل و تاریخ گرفتن مدرک و شماره دانش آموزی وارد کنی

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
شماره دانش اموزی چیه

تو مدرک نوشته عزیزم نداری مگه مدرک؟

فک کنم دست دانشگاه قبلیمه

باید بری قسمت بایگانی دانشگاه بگی پروندت بدن عکس بگیری

بقول استادم همیشه از اسناد مهم عکس بگیر

باید بری قسمت بایگانی دانشگاه بگی پروندت بدن عکس بگیری بقول استادم همیشه از اسناد مهم عکس بگیر

اخه دانشگاهم شهرمون نیست 

شماره دانش اموزی چیه

حتما باید از اونجا درش بیارم؟

اخه دانشگاهم شهرمون نیست  شماره دانش اموزی چیه حتما باید از اونجا درش بیارم؟

dipcode.medu.ir

ازین سایت هم بتونی وارد شی میگن زده.

ولی بهرحال اصل مدرکت باید داشته باشی دانشگاه هم بخوای ثبت نام کنی ازت میگیرن.

مرسی عزیزم برا اونموقع میگیرم برا ترمیم معدل احتیاجم میشه؟

ندانم ترمیم دوباره بپرس از بقیه😁❤❤