2777
2789

قبلا کاراته میرفتم چند ساله یه رشته ی دیگه انتخاب کردم

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
قبلا کاراته میرفتم چند ساله یه رشته ی دیگه انتخاب کردم

عزیزم سئوالم اینه : من چاقم و سنم ۴۰ ساله تا حالا زیاد ورزش نکردم با این شرایط امکانش هست بتونم این رشته رو انتخاب کنم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سئوالم اینه : من چاقم و سنم ۴۰ ساله تا حالا زیاد ورزش نکردم با این شرایط امکانش هست بتونم این ...

بله چرا که نه ورزش سن و سال نمی شناسه اولش ممکنه بدن درد های اذیت کننده بگیرید ولی زود بدن تون به ورزش عادت میکنه

اگه علاقه دارید خیلی هم خوب و عالیه تو باشگاه ما خیلی زیاد میان افرادی که چاقن یا بیشتر از 25سال سن دارن

ولی من میگم برای لاغری بدنسازی،چربی سوزی و اینا بیشتر نتیجه میده

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
بله چرا که نه ورزش سن و سال نمی شناسه اولش ممکنه بدن درد های اذیت کننده بگیرید ولی زود بدن تون به ور ...

ممنونم ،یعنی میگید تو کاراته چربی سوزی نداره؟بدنسازی دوست ندارم

ممنونم ،یعنی میگید تو کاراته چربی سوزی نداره؟بدنسازی دوست ندارم

ورزش های رزمی چون فشرده هستن اشتها هم بیشتر میکنن

من کسایی که اومدن باهامون به امید لاغری ندیدم لاغر بشن مگه اینکه کنارش رژیم غذایی داشته باشن و هوازی هم کار کنن