2777
2789

منو رها کردن الان 4 ساله

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅

خودمم بارها خواستم رها کنم ولی دلم طاقت نمیاره

بازم هرموقع گیر بودن ناراحت بودن پیششون بودم هرکاری ازدستم اومده انجام دادم

حس بدیه فقط موقع گرفتاری توروبخوان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با رها کردن متقابل فقط به خودتون ضربه می‌زنید اگه آدمای درستی‌آن و بهتون ضربه نمیزنن سعی کنید باهاشو ...

کنارمیام وجلو دوست واشنا وخانواده همسرم تظاهرمیکنم ک خیلی هوامودارن ولی آدم ک نمیتونه خودشوگول بزنه

خب به خاطر چی رها کردن؟! 

نمیدونم نه توقعی دارم نه چیزی ازشون خواستم 

چ زمانی ک مجردبودم چ حالاک متاهلم

تنها زحمتی ک واسشون دارم ی وام ازدواجه ک هرماه قسطشوپرداخت میکنن همین

وام ازدواجم ک جهیزمه خودتون میدونید ک با150تومن نمیشه همه وسایل ضروری جهیزیه روخرید

خودم دارم باحقوقم کم وکسریشو میخرم

نمیرسم واقعاهمه چی گرونه وگرنه همون قسط ماهی ی تومنم خودم میدادم

توچی تومیتونی؟! 

اره یعنی باید بتونی 

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅