2777
2789

راضی هستید 

نظرتون چیه راجع به عمل 

دکترتون کی بود

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستای من همه انجام دادن راضی هستن  اسلیو کردن اگر اشتباه نکنم

منم میخوام عمل کنم ۲۱ سالمه نمیدونم بدنم چه اتفاقی براش میوفته فقط میخوام لاغر بشم و لاغر بمونم
فرق اسلیو و بای پس چیه

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
اسی چند کیلویی 

نمیدونم نود اینا شاید

من هرکسی رو. دیدم ک اسلیو. کرده صورتش خیلی زشت و تکیده شده

لاغری همینه با ورزش و رژیمم لاغر کنی کلا شل و ترکیده میشی بحث ۳۰ کیلو چربیه که جاشون خالی میشه 

بیخیال عمل شو  وقتی میتونی با رژیم و ورزش کم کنی چرا تیغ جراحی و خون و‌خون ریزی؟!  اطراف ...

من کل عمرم رژیم و‌ورزش بودم دیگه خسته شدم حاضرم هرکاری کنم لاغر بمونم انقدر حرف شنیدم از اینو اون دیگه نمیخوام اینجوری زندگی کنم 

توضیح میدی عوارضشو

اسلیو : مناسب برای افراد حجیم خوار ، تاثیر کمتر بر روی کاهش وزن داره ، هزینه عمل پایین تر ، مدت زمان بستری کمتر (1 شب) ، احتمال اختلال ویتامینی بعد از عمل کمتر ، زمان عمل جراحی و بیهوشی کمتر ، میزان جذب مواد غذایی بیشتر و دستگاه گوارش دستکاری نمیشه

بای پس : مناسب برای افراد ریزه خوار ، کاهش وزن بیشتر نسبت به اسلیو ، هزینه بیشتر نسبت به اسلیو ، مدت زمان بستری بیشتر (2 شب) ، احتمال به وجود اومدن اختلالات ویتامینی گذرا ، مواد غذایی بیشتر دفع میگردد ، تغییراتی در دستگاه گوارش ایجاد میشود

میشه ادرس دکترشون رو برای من بفرستید

برادرشوهرهای من روی ۱۳۰ کیلو بودن که عمل کردن، به‌خاطر کنترل دیابتشون. جفتشون لاغر شدن. یکیشون بدجوری از قیافه افتاد. جوان‌تره هم دوباره چاق شد!

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
میشه ادرس دکترشونو برای منم بفرستید

حتما عزیزم بله تهرانن با دکتر مهدی هاشم آقای عمل کردن ایشون سابقه ده سال جراحی موفق در حوزه عمل های زیبایی و چاقی دارن
دارای بیش از 7000 عمل موفق هستند
متخصص جراحی لاغری و زیبایی و دارای بیشترین آمار رضایت مراجعین و با تیم بسیار حرفه ای در بیمارستان فوق تخصصی عمل میکنن
واقعا جزو بهترین ها
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم
۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰۳
این پیج اینستاشون با نمونه کاراشون

من کل عمرم رژیم و‌ورزش بودم دیگه خسته شدم حاضرم هرکاری کنم لاغر بمونم انقدر حرف شنیدم از اینو اون دی ...

فکر میکنی عمل کنی بعدش دیگه همه چی میتونی بخوری؟! 

منم کل عمرم رژیم و ورزش بودم الانم ۲۵ کیلو چاق شدم اما دوباره اراده کردم دارم کم میکنم 

عوارضش هم متفاوته اطرافیانم از ریزش مو و کبود ویتامین و افسردگی 

برادرشوهرهای من روی ۱۳۰ کیلو بودن که عمل کردن، به‌خاطر کنترل دیابتشون. جفتشون لاغر شدن. یکیشون بدجور ...

عه واقعا😐 اسلیو بودن یا بای پس 

منم کبدم چربه سابقه بیماری قلبی ارثی دارم از بچگی هم چاق بودم امید اخرم عمله 😭