2821
2789
عنوان

تولد نحس

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 21 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

روز تولدش یه سفر چند روزه برا خودت بچین ک خودت و دوستات فقط باشین یا  اون روز رو ب یه بهونه بپیچون برو مثلا خونه بابات بعدم اصلا ب رو خودت نیار اگه تولد فامیلاشم شد سعی کن یه جوری لجشو در بیاری تا بفهمه کارش خیلی بد بوده

ولی هرچی شد پای خودت

امکان داره عوض اینک آدم بشه بد تر کنه

ز چشم بد رخ خوب تو را خدا حفظ...   

بنده تو یه گروهی عضوم که استاد فوق العاده دانا و باسوادی داره و در جواب بعضی از خانم ها پاسخ هایی داده که چکیده ای از اون پاسخ ها رو برای شما میفرستم اگر عمل کنید مطمئننا نتیجه می گیرید

باید آنقدر *فضای* خانه را *جذاب* و *شاد* و پُر از *تشویق* کند تا شوهر آنجا را به هر گردش و تفریحی با دیگران، *ترجیح* دهد.

شما *جوان* و *جذاب* هستید اما لازم است بر *آراستگی* و *جذابیت* و *دلربا* بودن خودتان بیفزائید و همواره *خنده رو* و *شیرین زبان* باشید و *روابط محبت آمیز* و *با نشاط* خود را با *همسر محترمتان* گسترش دهید.
*نکات مثبت* همسر محترمتان (و دیگر اطرافیان خود) را به زیبائی *تشویق* کنید تا با عنایت الهی *روحیه* خودتان هم سرشار از شادی و شعف شود.
(همانطور که گوشی خود را گهگاه *شارژ* می‌کنید) باید بخشی از زمان هر روز خود را به *انس با قرآن* و *ذکر* و *دعا* اختصاص دهید تا *روح* و *معنویت* و *انسانیت* و خصوصا *جذابیتهای زنانه* شما *شارژ* شوند.

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792