2777
2789

ببین تو باید یکاری کنی روشم از نظر بقیه خیلی متفاوته ولی چه میشه کرد فراموشش که میدونم نمیکنی ولی بیا یه کاری کن 

بهش بگو معذرت میخوام بابت حرفای اون روزم یکم بهم ریخته بودم اون حرفارو زدم و بهتره هم شما هم من بیخیالش بشم 

بعدش بهش کم توجهی کن اون خودش نا خوداگاه پیگیر میشه که یعنی چیشده این یهویی اینطوری شد در عوض با اینکه هنوز تو دولته خودتو سرد و خشک نشون بده و سعی کن هر روز شبک تر بپوشی سعی نکن زیاد لباس راحت بپوشی یا ارایش زیاد کنی سعی کن معمولی باشی پسرا از دخترای رنگارنگ خوششون نمیاد

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
چت بهش گفتم از کی روش کراش زدم و عشق اولمه یه کم هم از زندگیم گفتم ک من نمیتونستم با کسی باشم و قرار ...

اون چی گفت ؟!

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اون چی گفت ؟!

پس میگی خودمو بیخیال نشون بدم فک نکنه عاشق یکی دیگ شدم چون این عشق اولمه. 

و اینکه. من چندتا پست دپ گذاشتم اینستام اونارو حذف کنم یا باشه 

پروف دپ بزارم تلگرامم؟ 

تو رو سننه قوبونت بشم🥺❤️
پس میگی خودمو بیخیال نشون بدم فک نکنه عاشق یکی دیگ شدم چون این عشق اولمه.  و اینکه. من چندتا پ ...

من نزدیک 20سالمه 

سال دومه کنکورمه

سال اول بخاطر مسائل خانوادگی هیچی نخوندم حتی امتحانات نهایی رو داغون کردم امسال دومین کنکورمه 

تو رو سننه قوبونت بشم🥺❤️

اره بیحیالی بزن و اون پیامیم که گفتم بفرس 

ارهاگه اکنارو قبلا دیده برشون دار تا متوجه نبودنشون بشه