2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دمت گرم من عشق اولم بود بهش گفتم دوست دارم اما اون منو نمیخاد😢😔من با هیشکی تا حالا تو زندگیم نبود نه چت نه قرار این اولی بود ک تو تل بهش گفتم

تو رو سننه قوبونت بشم🥺❤️
دمت گرم من عشق اولم بود بهش گفتم دوست دارم اما اونو منو نمیخاد😢😔

میسی 

درکت میکنم این که حسش کنی از دستش دادی اینکه تو یه لحظه دلت بغلشو بخواد ولی نه تونی حتی دستشو لمس کنی....

خیلی سخته خیلی خیلی

من سرانجامم خوب شد با اون همه دری که کشیدم امیدارم تو هم به عشق برسی حالا این اقایی که منظورته باشه یا یکی دیگه 

همین که دنبال پروف دپی یعنی ایتکه هنوز نتونستی ازش دل بکنی داری پروف دپ میزاری تا بفهمه میدونم درکت میکمم منو اونیکه دوسش داشتم دانش اموز و مشاور تحصیلی بودیم فک کن داشتم زور میزدم بدون اعتراف کردن بهش بفهمونم دوسش دارم ولی نمیشد چون هم اشنامون بود هم از رفتارش میترسیدم نمیتونستم اعتراف کنم تمامی علاقم رو میریختم پای یه سلام خسته نباشید و با سلیقه نوشان گزارشکارم

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
بهش گفتی  چی گفت  حضوری گفتی یا تو چت

من از سال پیش اواسط ابان تا 10فروردین هیچی بهش نگفتم از این که دوسش دارم. من از همون روز اول ک ویس فرستاد با اینکه چهرشو ندیده بودم عاشقش شدم بعد چندوقت عکسشو دیدم دیگه کلا عاشقش شدم و بعد هم صبرشو. کلا همه چی این فرد خوبه. 

بعد 10فروردین بهش گفتم. از 10فروردین هرروز من گریه دارم میکنم چون بهم نمیگفت کسیو داره همش میگفت واسه خودت نبر و ندوز یعنی کسی ندارم. منم باور کردم یعنی خوشحال بودم تا دو شب پیش فک کنم ازش پرسیدم گفت اره دوست دختر دارم. 

بعد من چون ناراحت بودم از اینکه چرا تو این چند روزه بهم نگفت و یجوری رفتار میکرده ک کسیو نداره اینو هی بهش میگفتم تا اینکه گفت دروغ گفتم تا دیگ بس کنی و نگی دوست دارم 

ولی به نظر من داره اصلا نمیشه نداشته باشه. 

تو رو سننه قوبونت بشم🥺❤️
اگ هنوز مجرده شاید یه چند تا راهکار بتونم یادت بدم

9فروردین اومدم همینجا از بچه ها پرسیدم ک بهش بگم یا نه چون عشق اولمه. بچه ها گفتن بگو خیال خودتو راحت کن ببین نظرش چیه 

تو رو سننه قوبونت بشم🥺❤️
چیا گفتی بش تو چت گفتی یا حضوری؟!

چت بهش گفتم از کی روش کراش زدم و عشق اولمه یه کم هم از زندگیم گفتم ک من نمیتونستم با کسی باشم و قرار بزارم واقعیت های زندگیمو گفتم. و گفتم تو اولین عشقمی. 

تو رو سننه قوبونت بشم🥺❤️