2777
2789
عنوان

با آدم فوضول پیگیر چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگ بزرگتره مثلا مادرشوهره بپیچون اگ خواهرشوهر و جاری ایناست اخم کن بگو انقد سوال میپرسی ناراحت ...

باورت میشه نمی تونم بگم 

بعدش خیلی پر روعن

دروغ بگم به روم میارن

مثلا رفتم سفر نمی خام بگم 

میان به روم میارن 

به خدا پشمام می ریزه

ببین سئوال پیچ می کنند ادمو  من تورو آدما زبون ندارم جواب بدم  می ریزم تو خودم

به نظرم وقتی انقدر در برخورد باهاشون اذیت میشی سعی کن کمتر کنارشون باشی، این راحت ترین کاره😉😁👌🏻

من که عید برگشتم گفتم یکبار دیگه بپرسید خیلی بد و توهین آمیز برخورد میکنم خداروشکر خفه شدن و دیگه هم ...

نمی تونم جواب بدم حس حماقت می کنم 

باورت میشه 

طرف اومد به بابای من تهمت زد نتونستم جواب بدم 

نمی تونم جواب بدم حس حماقت می کنم  باورت میشه  طرف اومد به بابای من تهمت زد نتونستم جواب ...

خیلی بده باید اول از همه روی اعتماد به نفست و عزت نفست کار کنی بعدش جرئت جواب دادن پیدا میکنی 

والله منو سوراخ کردن از بس فضولی میکنن و راهکار میدن و دخالت میکنن منم یا دروغ میگم یا خیلی جدی و خشک برخورد میکنم

باورت میشه نمی تونم بگم  بعدش خیلی پر روعن دروغ بگم به روم میارن مثلا رفتم سفر نمی خام بگم&n ...

تو هم علنی بگو راحت نیستم همچیمو واس همه توضیح بدم 

یکم جلو آینه تمرین کن روت باز میشه

خیلی بده باید اول از همه روی اعتماد به نفست و عزت نفست کار کنی بعدش جرئت جواب دادن پیدا میکنی  ...

اره من اعتماد به نفس ندارم 

اما خودم به شخصه از کسی سئوال نمی کنم 

باور کن خاله میخاست بره خواستگاری دوست صمیم که باهاش بیست ساله دوستم بهم گفت باباش چی کاره است گفتم نمی دونم گفت چه طور ممکنه گفتم من نپرسیدن هیچ وقت اونم آدمی نیست و نبوده که بگه 

نمی پرسم از هیچ کس اجازه نمی دم به خودم

و اصلا برام مهم نیست کی کجا می ره 

تو هم علنی بگو راحت نیستم همچیمو واس همه توضیح بدم  یکم جلو آینه تمرین کن روت باز میشه

یه بار تلویحا گفتم گفت پنهون کاری 

می دونی درک نمی کنم آدما رو 

خودشون هزار تا چیز قائم می‌کنند 

تیکه میندازن بهم که شما اخلاقتون یه مدلیه

من کلا درونگرام اهل حرف نیستم پیگیر نیستم اهل زنگ نیستم 

می دونم اخلاقم بده بیشتر وقتا حوصله ندارم حتی جواب پیام بدم 

منم یه جوری مجبورم به رفت آمد 

دوست دارم برم فقط یه جا خودم باشم تنهایی تنهای بدون آدما 

هیچ کس نباشه دور برم نبینم کسیو

اسی هر سوالی پرسیدن فقط بگو چطور اگه دلیلش برات قانع کننده بود و طرف به جوابت نیاز داشت جوابشو بده& ...

اینم روش خوبیه 

الان تو ذهنمه ولی تو موقعیت خنگ می شم 

ببخشید فقط طرف نگاه میکنم 

یه بار یکی زنگ زده بود فقط ازم آمار می‌گرفت شوهرم عصبانی شد گفت بابا قطع کن چرا توضیح میدی 

الان خدا رو شکر میگم شوهرم دوست نداره پای گوشی باشم قط می کنم 

واقعا شوهرم خوشش نمیاد حقیقت اینه مامانش خیلی خاله زنک بوده دوست نداره

من گاهی وقتا یه حرف به مامانم انتقال بدم میشینه نصیحت می‌کنه 

تازه من زیاد اهل حرف حدیث نیستم چون بهم میگه اگر یه زن اهل حرف گیرم میومد که پیگیره ولش میکردم