2777
2789
عنوان

عجایب جهان👿

2843 بازدید | 61 پست

یکیشو خودم خیلی بهش علاقه دارم و خیلی از نظرم ترسناکه مثلث برمودا یا همون شیطانه

که بیشتر از ۵۰ تا کشتی و ۲۰ تا هواپیما تو این منطقه ناپدید شدن

میگن ۲ تا نظریه هست

یا اینکه این مکان ماشین زمان داره یا اینکه موجودات فرازمینی اونجا هستن

شمام بگید اطلاعاتمون بره بالا

من فکر میکردم حالت مغناطیسی داره میکشتشون ته اقیانوس

خدا از هرچه پنداری جدا باشد*خدا هرگز نمی‌خواهد خدا باشد *نمی‌خواهد خدا بازیچه دست شما باشد *که او هرگز نمی‌خواهد چنین آئینه ای وحشت نما باشد/از کودکی دلبسته موسیقی سنتی ام 😇چرا هرچی که شیرینه گناهه؟به دل هرچی که میشینه گناهه؟ 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

میگن دریچه ای به یه عالم مجازیه وگرنه نمیبلعه که

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یکی از اشناهامون میگف یه استاد داشتم قدیما داخل یه دانشگاه همون کشوری که مثلث برمودا هست تحصیل می‌کرده.استاده از مردم اونجا دربارع مثلث برمودا تحقیق کرده و فهمیده اینا همشون الکیه.البته خودم نمیدونم واقعیه یا نه ولی خودم فکر میکنم واقعیه

در این سوگ عظیم،او به دنبال ماه خویش میگردد؛هر پیکر،بذری ست که از خاک استبداد،جنگل آزادی خواهد رویاند.آقایون عزیز ممنون میشم درخواست دوستی ندید با تشکر.

یکیشم اهرام ثلاثه س آخه عجیب نیست الانم با این همه تجهیزات نمیشه این سنکهارو حمل کرد بعدم این مکان ها انرژی مغناطیسی عجیبی داره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔