2777
2789
عنوان

ختم يس ✨

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 51 پست
سلام گلم قربونت شما خوبی؟ متوجه زلزله شدی؟ ان شاءالله عاقبت بخیر بشین عزیزم🤲 الهی خانوم فاطمه زه ...

مرسي عزيزم قربونت خوبم 

ممنون واسه دعاهاي خوبت 

اتفاقا ميخواستم ازت بپرسم چيكار كردي با زلزله ديشب؟

همسايه هامون نصفه شبي اومده بودن وسط كوچه ، خيلي تكون داد به نيبت ٤.٦ ريشتر، من اون لحظه دراز كشيده بودم بلند شدم يكي يكي همه رو بيدار كردم😂😅

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

مرسي عزيزم قربونت خوبم  ممنون واسه دعاهاي خوبت  اتفاقا ميخواستم ازت بپرسم چيكار كردي با ...

منم تا لرزید پاشدم مامان و بابامو بیدار کردم لامپ روشن کردم دیگه واستاد خداروشکر...

راستش ما خونمون طبقه دومه مامانمم توان فرار کردن نداره ته تهش همون از خواب بیدار کردن زیر در واستادنه ک دیشب به اونجا نرسید😅

هیچی دیگه تو گروه فامیلانه تا صبح چت کردیم هیچکدومم بیرون نرفتیم تازه من یه ساحلی تنم بود حتی به خودم زحمت ندادم لباس بپوشم🤭

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم تا لرزید پاشدم مامان و بابامو بیدار کردم لامپ روشن کردم دیگه واستاد خداروشکر... راستش ما خونمون ...

😂😂😂😂

منم از پنجره همسايه هارو نگاه ميكردم كه اومده بودن بيرون😅😅

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

پس فیلم سینمایی زنده نگاه میکردی😄😄😂😂

اره😂😂😂 با خودم يكي يكي اناليزشون ميكردم و توى دلم ميگفتم:  خب الان اگه يه زلزله شديد بياد كه ساختمونا خراب شه ، شماها هم كه ميميريد وسط كوچه و با مني كه تو ساختمونم فرقي نداريد😅، حداقل بريد حرمي جايي كه صحن بزرگ باشه ساختموني نباشه اطراف