2777
2789
عنوان

ختم يس ✨

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 51 پست
التماس دعا عزیزم    

محتاجيم به دعا گلم ، الهي به حق ١٤ معصوم به زودي حاجتروا بشي 😘❤️

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من متوجه نشدم فقط پنج شنبهاس؟ بعدالانن که اخر ماه هستیم نه نیمه ماه

امروز سومين ٥شنبه هست كه يس خونده ميشه عزيزم از دو هفته پيش شروع كرديم

اره پنجشنبه هاس 

ختمش اينطوريه هست كه از نزديك ترين پنجشنبه قبل نيمه ماه شروع ميشه 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

میشه واسه منو و دوستمم دعا کنین همسر مناسب و شایسته نصیبمون بشه، اینقد ختم و چله خوندیم جواب نگرفتیم ...

عزيزم لايق باشم چشم حتما 

هر وقت از دعاكردن نتيجه نگرفتي ، استغفار زياد كن ، استغفار خيلي خوبه ، استغفار از گناهاي خواسته يا ناخواسته و دعا براي كسايي كه خواسته يا ناخواسته حق الناسي به گردنشون داري 

و سعى كن يه كارى كنى كه ديگران واست دعا كنن، مثلا يه نيازي كه دارنو برطرف كنى . خيلي تاثير داره توى حاجتروايي عزيزم

خواهش می کنم ممنون عزیزم خیلی لطف می کنین، به روی چشم حتما🙏🙏🙏🌹🌱

قربونت گلم 🌹😍❤️😘

سلام عزیزم ممنونم ازت انار جان الهی بزودی حاجت روا بشی و دلت شاد بشه🤲 کلا یادم رفته بود الان میخون ...

سلام گلم خداروشكر پس تگت كردم، الهي امين 🤲🏻 

مرسي از دعاي خوبت همچنين خودت عزيزم، الهي به زودي به هرچي ميخواي برسي❤️

@anare_soorati     امشب آخرین شبه ختم یس هست درسته؟

سلام عزيزم خوبي؟ 

اتفاقا الان اومدن صدات كنم بگم امشب اخرين شبه، التماس دعاى فراوان گلم واسه سلامتى خودم و مامانم دعا كن

مرسي از یادآوریت  ان شاالله حاجت روا شی

سلام عزيزم امشب اخرين شب ختم يس هست يادت نره گلم

التماس دعا فراوان 

سلام عزيزم خوبي؟  اتفاقا الان اومدن صدات كنم بگم امشب اخرين شبه، التماس دعاى فراوان گلم واسه س ...

سلام گلم قربونت شما خوبی؟

متوجه زلزله شدی؟

ان شاءالله عاقبت بخیر بشین عزیزم🤲

الهی خانوم فاطمه زهرا آمین گوی دعاهات باشه🤲