2777
2789
عنوان

ختم يس ✨

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 51 پست
سلام گلم قربونت شما خوبی؟ متوجه زلزله شدی؟ ان شاءالله عاقبت بخیر بشین عزیزم🤲 الهی خانوم فاطمه زه ...

مرسي عزيزم قربونت خوبم 

ممنون واسه دعاهاي خوبت 

اتفاقا ميخواستم ازت بپرسم چيكار كردي با زلزله ديشب؟

همسايه هامون نصفه شبي اومده بودن وسط كوچه ، خيلي تكون داد به نيبت ٤.٦ ريشتر، من اون لحظه دراز كشيده بودم بلند شدم يكي يكي همه رو بيدار كردم😂😅

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

مرسي عزيزم قربونت خوبم  ممنون واسه دعاهاي خوبت  اتفاقا ميخواستم ازت بپرسم چيكار كردي با ...

منم تا لرزید پاشدم مامان و بابامو بیدار کردم لامپ روشن کردم دیگه واستاد خداروشکر...

راستش ما خونمون طبقه دومه مامانمم توان فرار کردن نداره ته تهش همون از خواب بیدار کردن زیر در واستادنه ک دیشب به اونجا نرسید😅

هیچی دیگه تو گروه فامیلانه تا صبح چت کردیم هیچکدومم بیرون نرفتیم تازه من یه ساحلی تنم بود حتی به خودم زحمت ندادم لباس بپوشم🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تا لرزید پاشدم مامان و بابامو بیدار کردم لامپ روشن کردم دیگه واستاد خداروشکر... راستش ما خونمون ...

😂😂😂😂

منم از پنجره همسايه هارو نگاه ميكردم كه اومده بودن بيرون😅😅

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

پس فیلم سینمایی زنده نگاه میکردی😄😄😂😂

اره😂😂😂 با خودم يكي يكي اناليزشون ميكردم و توى دلم ميگفتم:  خب الان اگه يه زلزله شديد بياد كه ساختمونا خراب شه ، شماها هم كه ميميريد وسط كوچه و با مني كه تو ساختمونم فرقي نداريد😅، حداقل بريد حرمي جايي كه صحن بزرگ باشه ساختموني نباشه اطراف