negarinbano مدیر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 3570 عنوان کسی مثل من هست که قندش زیاد بیوفته ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 17 پست ازمایش هورمون دادم کاملا نرمالم ولی خیلی زود احساس ضعف میکنم سرم دردمیگیره مخصوصا بعداز غذا چشمام خیلی حالت بدی پیدا میکنه که فقط دوست دارم با دست فشارشون بدم وقتی اب نبات میخورم خیلی خوبه 🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴 1402/01/18 | 02:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهسادخترایران عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 2397 دکتر نرفتی ؟ من خیلی اشتها به غذا خوردن ندارم بیشتر شکلات میخورم با شیرینی نه هنوزیه چکاپ باید بدم ولی هنوز وقت نکردم اسمم مهساس نام کاربریمم بخاطر اسممه...همین!
خانوم_دکترم عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 483 الان اکثرا اعصابا خرابه بخاطر شرایط واقعا نمیشه کاریش کرد من وقتی عصبیم اصلا نمیتونم چیزی بخور ... عصبانیت منظورم نیستاسترس و ناراحتی در دراز مدت روی بدن تاثیر میذاره. اینهایی که شما میگید علائم نوعی از میگرن که بیماری عصبیه هست و نیاز به درمان داره تو الان همون گذشته ای هستی که فردا حسرت از دست دادنش را میخوری 💚
negarinbano مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 3570 عصبانیت منظورم نیست استرس و ناراحتی در دراز مدت روی بدن تاثیر میذاره. اینهایی که شما میگید ... هم ضعفم هم سردردم از پدرم ارث بردم متاسفانه ارثیه پدرم بزرگگ همینطوری بودن 🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴