2777
2789

ازمایش هورمون دادم کاملا نرمالم 

ولی خیلی زود احساس ضعف میکنم سرم دردمیگیره  مخصوصا بعداز غذا  چشمام خیلی حالت بدی پیدا میکنه که فقط دوست دارم با دست فشارشون بدم 

وقتی اب نبات میخورم  خیلی خوبه  

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴

منم اینجوری ام

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ راه حلی براش پیدا نکردی  ؟

نه 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
دائم در حال غذا خوردنم که خیلی بده و دارم چاق میشم

دکتر نرفتی ؟ من خیلی اشتها به غذا خوردن ندارم  بیشتر شکلات میخورم با شیرینی 

خیلی از اوقات این حالت ها به خاطر اعصابه ولی افراد بهش توجه نمیکنن

الان اکثرا اعصابا خرابه بخاطر شرایط  واقعا نمیشه کاریش کرد من وقتی عصبیم اصلا نمیتونم چیزی بخورم