2777
2789
عنوان

خسته شدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 25 پست

بشین زبان بخون بعنوان ی پیشنهاد ، چهار روز دیگه درآمد های خوب میتونی بدست بیاری ن خرجی داره ن دانشگاه رفتن میخواد سرکارم الان هر کجا که بری نمیصرفه مگه اینکه ی حرفه یادبگیری ، من خودم پرستارم و اصلا از سرکار رفتنم با این حقوق مزخرف راضی نیستم فقط میدونم بدجوری گیر کردم و تشنه دوسه روز تو خونه نشستن و به در و دیوار زل زدنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکار کنیم 😔😔؟ هم یه شوهر خوبم نصیب ادم نمیشه🤣

نمیدونم بخدا دوس دارم خودم مستقل باشم دستم تو جیبم باشه خانواده من حتی نمیزارن تنها برم بیرون داغون شدم بخدا

کاروانیم ای رفیقان،خانه سازی بهر چیست!؟☘️
دانشگامو رفتم خداروشکر فقد باهمین مخالف نبوده 

خب ارشد بخون  برا ی شهر دیگه

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  
بشین زبان بخون بعنوان ی پیشنهاد ، چهار روز دیگه درآمد های خوب میتونی بدست بیاری ن خرجی داره ن دانشگا ...

مگه درامدتون‌چقده ؟

بازم خداتوشکر کن بیکار نیستی عینه ماها 🥲 ادم افسرده میشه تن ب هیج کاری نمیتونه بده🥲

عزیزم اینستا و گوگل پر از آموزش هنرهای مختلف هست ببین به چی علاقه داری سرچ کن و یاد بگیر  من کلی هنرهای دستی بلدم همشم همینطوری یاد گرفتم

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@
مگه درامدتون‌چقده ؟ بازم خداتوشکر کن بیکار نیستی عینه ماها 🥲 ادم افسرده میشه تن ب هیج کاری نمیتونه ...

خیلی کم ، نه افسرده شما نیستید خدا نکنه افسرده باشید شما فقط حوصلتون سر رفته ولی ما واقعا داریم میپوکیم زیر این حجم از فشار، حقوق؟ مثل بقیه کارمندا با کارگری همه دیگه تو یه محدوده شدیم ولی ببین بعضی وقتا آدم میگه این هفت هشت تومنم نمی‌خوام اینهمه دردسر و اعصاب خوردی هم نمیخوام

نمیدونم بخدا دوس دارم خودم مستقل باشم دستم تو جیبم باشه خانواده من حتی نمیزارن تنها برم بیرون داغون ...

چندسالته ؟

منم همینطور 

اصلا بابام بفکر پول توجیبیم نیست  از هیچی کم نمیزاره ولی تودلش  بگه ماهی بهش یه بخور نمیر بدم شاید چیزی لازم دارره شخصی باشه خودش بخره 

اصلا عید اومد رفت یه هزارتومنی نگفت بدم دخترم بره خرید خودم بعد عید گفتم پول بده 

بشین زبان بخون بعنوان ی پیشنهاد ، چهار روز دیگه درآمد های خوب میتونی بدست بیاری ن خرجی داره ن دانشگا ...

هرکی دیگه تو زندگیش شرایط خاصی داره 😔

یکی از بیکاری فراری یه یکی ام عینه شماا...

هردوتاشم بی درمونه