2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 30 پست
عزیزم انقدر به خودت انرژی منفی نده که هیچکسو نداریم برو باشگاه کلاسای مختلف پارک اگه بچه داری مادرا ...

نمی‌خوام انرژی منفی بدم ولی خب حقیقته...الآن دیگه فامیل به فامیل محل نمی‌ذاره...چه برسه به دوست...دخترم کلاس اولیه دوست خاصی نداره...خانوادمم دعوت کردم اما اونا انگار من وجود ندارم براشون...پسرمم کوچیکه نمیتونم برم باشگاه چون هیچکی نیست نگهش داره آخه شوهرم می‌ره سرکار

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلا روابط خیلی محدود شده دیگه خونه عمو دایی و خاله و عمه هم کمتر کسی می‌ره

آررره...ما حداقل سالی یه بار عیدا یا ماه رمضونا خانواده بابام دوره میگرفتن...اما امسال هیییچ خبری از هیچکدوم نبود...حتی مامانمم یه تعارف نزد به ما...در حالی که من خانواده خودم و شوهرم رو دعوت کردم

منوشوهرم تنهام توشهرشون اکثراهم شوهرم ماموریت امشبم اومده خونه انگار پدرشوکشتم اومدم تواتاق تنهام

☹️😢

نمی‌خوام انرژی منفی بدم ولی خب حقیقته...الآن دیگه فامیل به فامیل محل نمی‌ذاره...چه برسه به دوست...دخ ...

اگه خونواده شوهرت خوبه با اونا ارتباط داشته باش 

اتفاقا الان برعکس شده مردم بیشتر با دوستاشونن تا فامیل

اگه خونواده شوهرت خوبه با اونا ارتباط داشته باش  اتفاقا الان برعکس شده مردم بیشتر با دوستاشونن ...

خانواده شوهرم که افتصااااح سردن ....باز فامیل خودم سالی یه بار دوره میگرفتن...اینا اصصصلا...مگه تو مراسمی عروسی چیزی همو ببینن ...از وقتی اومدم تو فامیل اینا حس افسردگی دارم همیشه...

اگه خونواده شوهرت خوبه با اونا ارتباط داشته باش  اتفاقا الان برعکس شده مردم بیشتر با دوستاشونن ...

متاسفانه دوست هم نداریم...شوهرم اکثر دوستاش مجردن یا بازم اهل رفت و آمد نیستن...وگرنه به قول شما اگه چند تا دوست پایه هم باشه خوبه آدم باهاشون دوره بگیره...سفر بره

متاسفانه دوست هم نداریم...شوهرم اکثر دوستاش مجردن یا بازم اهل رفت و آمد نیستن...وگرنه به قول شما اگه ...

خب پیدا کن همسایه رفیق بعدشم سعی کن اونقدر تو خونه خوش بگذره که اصلا نیازی به کس دیگه ای به جز خودتون نداشته باشین باهم بازی کنین فیلم ببینین کیک و شیرینی درس کن با بچت

ما فقط با پدر مادرامون رفت و آمد می کنیم،خانواده ی مادریم،بعد از فوت بابام،مامانم رو ترک کردن.منم جا ...

خوش به حالتون ماکه خانواده های خودمون هم ازرفت وامدبیزارن دوست دارن فقط بیان اما مانریم

ما فقط با پدر مادرامون رفت و آمد می کنیم،خانواده ی مادریم،بعد از فوت بابام،مامانم رو ترک کردن.منم جا ...

خوش به حالت خواهربروخدارو شکرکن حداقل خونواده هاتون راتون میدن خونشون خانواده های ما اصلا دوست ندارن مابریم خونشون فقط دوست دارن خودشون بیان زنده اند ولی فکر میکنم تواین دنیا نیستن 

خوش به حالت خواهربروخدارو شکرکن حداقل خونواده هاتون راتون میدن خونشون خانواده های ما اصلا دوست ندارن ...

منم میگم خوش بحال شما..ما باید هرجمعه بریم خونه ی مادرشوهرم،اگه نریم اونقدر زنگ می‌زنن و اجبار که باید بیاین..حق ندارم یه جمعه بچه هامون ببرم پارکی جایی..منم میگم خوش بحال شما.هرچیزی افراط و تفریطش بی معناس

⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌹🌹
منم میگم خوش بحال شما..ما باید هرجمعه بریم خونه ی مادرشوهرم،اگه نریم اونقدر زنگ می‌زنن و اجبار که با ...

عزیزم همینو با مهربونی بگو همسرت بهشون بگه که بچه ها دوست دارن برن پارک یااگه با مامانت اینا راحت ترید به اونا بگو به جای خونه مامان برید خونه مادر شوهر جمعه بچه هارو ببرید پارک...حتما دلشون طاقت نمیاره بازم خداروشکر کن عزیزم بچه هاتو دوستدارن دلشون تنگ میشه من حس میکنم پدر ومادرم وپدر مادر همسرم خارج ایرانند ازبس ازلحاظ عاطفی دوووورررریم پدر مادر همسرم خیلی سردن مادر خودمم به اونا نگاه میکنن که چرااونا راه نمیدن پسرشونو ماراه بدیم خیلی دلم شکسته کاش هیچوقت نبودم خدا ازشون نگذره

منم میگم خوش بحال شما..ما باید هرجمعه بریم خونه ی مادرشوهرم،اگه نریم اونقدر زنگ می‌زنن و اجبار که با ...

تواین دور وزمونه که گرانی بیداد میکنه رفت وامد محدود شده به خانواده درجه یک وقتی از اوناهم بی مهری میبینی ازدنیا سیرمیشی دنیا نمیدونم چقدر ارزش داره که ازبچت به خاطر یه لقمه نون بگذری کاش اوضاع اقتصادیشون بد بود دلم نمیسوخت به خدا هربار برم یه بارم اونا رودعوت میکنم بااینکه اونا خیلی ساده میگیرن ولی من تمام وکمال ازشون پذیرایی میکنم ولی بازم راضی نیستن بریم یه بارنمیگن بیاید سرزده هم بری ناراحت میشن  الان که دارم مینویسم گریم گرفته

تواین دور وزمونه که گرانی بیداد میکنه رفت وامد محدود شده به خانواده درجه یک وقتی از اوناهم بی مهری م ...

آی دختر گل چرا گریه کنی😘😘 ما رو هم کسی بخاطر خودمون دوست نداره،یه کم شوهرم زیادی دل رحمه‌،از خونه زندگی خودش میگذره،با گریه مادرش،دوباره شروع کرده برا مادرشوهرم جهیزیه خریدن..بخاطر دو تومن پول جیب شوهرم،دوستمون دارن،چرا از اون یکی پسر و عروسش سراغی نمی گیره که پسرش بیکاره..اینان که میبینی مگسانند گرد شیرینی مصداق همیناس..برا همینم متنفرم از دوروییشون که جمعه ها کنترلمون می کنن که جایی نریم،بریم اونجا،باز گریه زاری و پول کندن..بازم میگم خوش بحالت😔 

⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌹🌹
آی دختر گل چرا گریه کنی😘😘 ما رو هم کسی بخاطر خودمون دوست نداره،یه کم شوهرم زیادی دل رحمه‌،از خونه ...

چرا اینطوری شدن آدمها دیگه هیچکس هیچکسو برای خودش نمیخواد برای منافعشون خودشون باماهم همینطور رفتارمیشه خواهر وقت کادو دادن میشه آی باهات خوب میشن تا کادوی حسابی براشون ببری براخودشون برابچشون بعد دوباره باید گم بشی سرجات تا وقت کادوی بعدی بلانسبت شما منم خرم یادم میره عین پینوکیو...خیلی بده ادم حس بدی بهش دست میده حس پوچی به نظرم شماهم به صورت نامحسوس شروع کن به خرج کردن برای خودت وبچه هات تانداشته باشه خرج اونا کنه باشه اونام پدرمادرن راه دوری نمیره ولی هرچیزی حدی داره