2777
2789
عنوان

تنهایی

545 بازدید | 30 پست

کسی هست که جز شوهر و بچه هایش دیگه هیچکی رو نداشته باشه؟یا داشته باشه ولی رفت و آمدی نکنه با هیچکس؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شما جزو کدومشونی؟

یه عالمه فامیل داریم ولی اهل رفت و آمد نیستن...حتی خانواده هامون باهامون صمیمی نیستن که سرخود پاشیم بریم خونشون

ما فقط با پدر مادرامون رفت و آمد می کنیم،خانواده ی مادریم،بعد از فوت بابام،مامانم رو ترک کردن.منم جایی ببینمشون محل نمیدم،خانواده ی شوهرم هم بعد ده سال هنوز خیلیاشونو نمیشناسم،هفته ای یه بار میریم خونه ی ما،یه بار هم میریم خونه ی مادرشوهرم

⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌹🌹

امروز از صبح اینقدر دلم گرفتهههه...عید اومد و رفت...ماه رمضونم نصفش رفت...ولی هیچکی نگفت زنده اید یا مرده

یه عالمه فامیل داریم ولی اهل رفت و آمد نیستن...حتی خانواده هامون باهامون صمیمی نیستن که سرخود پاشیم ...

عزیزم انقدر به خودت انرژی منفی نده که هیچکسو نداریم

برو باشگاه کلاسای مختلف پارک اگه بچه داری مادرای دوستای بچت باهاشون ارتباط برقرار کن تو پیشقدم شو خونوادت رو دعوت کن

مادرشوهرم 

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

ما فقط با پدر مادرامون رفت و آمد می کنیم،خانواده ی مادریم،بعد از فوت بابام،مامانم رو ترک کردن.منم جا ...

ما همینم نداریم...خونه مادرم شاااااید یکی دو ماهی یه بار...مادرشوهرمم بنده خدا وسواس و افسرده شده اصلا نمیشه رفت خونشون...شهر کوچیکی هم هستیم جای تفریحیه خاصی نداره بچه ها رو ببرم