2777
2789
عنوان

طلاق با ی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 35 پست
تنها راهش فک کنم سرگرم کردن خودمون منم یا باید برم سرکار یا طلاق بگیرم فک کن پاشدم رفتم بالاسرش میگه ...

بله اسی

آرزو میکنم خدا هم همتشو هم راه هموارشو بهمون بده که قوی باشیم و خودمون بهترین دوست و تکیه گاه خودمون. ان شاء الله موفق باشید

ببین من الان اسم طلاق بیارم همه تعجب میکنن چون ما رابطمون خوبه ولی داریم ب سمت طلاق عاطفی میریم بیشت ...

اگه منظوزتون میل جنسی همسرتون هست کلی دارو و یا حتی غذا ها هست میل جنسی رو چند برابر میکنه مثل کاکائوی تلخ 🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی همسرت میل جنسی کمی داره؟ 

اره هم جنسی هم عاطفی فک کنم هردوش یکی میشه ولی جنسی بدرک من ک بیخیال شدم ولی کاش حداقل مردا قبل زن گرفتن یاد میگرفتن باید چطور با ی زن رفتار کنن.حس میکنم 60سالمه 50سال زندگی مشترک داشتیم ولی تموم شد شوق ذوق این زندگی

اره هم جنسی هم عاطفی فک کنم هردوش یکی میشه ولی جنسی بدرک من ک بیخیال شدم ولی کاش حداقل مردا قبل زن گ ...

در مورد عاطفی هم اینه که ناز کن و گاهی مثل دختر پونزده ساله برخورد کن و سعی کن زیاد بخندی با بچتون سه تایی بازی کنین یا وقتایی که حتی بچه هم نیست تو با همسرت بازی رو شروع کن مثلا بازی زن و شوهری بیشتر اب بازیه😅

در مورد عاطفی هم اینه که ناز کن و گاهی مثل دختر پونزده ساله برخورد کن و سعی کن زیاد بخندی با بچتون س ...

مردا اینجوری تو ای حرکات عاشق میشن بعد کم کم درست میشه اگه نشد مشکل از شما نیست و حتی شاید....