2777
2789
عنوان

طلاق با ی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 35 پست
اسی منم عینه شما هستم  فکر میکنم در حال حاضر خانه دار هستی؟  من میخوام دوباره برگردم سره ...

تنها راهش فک کنم سرگرم کردن خودمون منم یا باید برم سرکار یا طلاق بگیرم فک کن پاشدم رفتم بالاسرش میگه چیه برو بخاب خدایا لین کیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اون اول همینجوری بود؟کلا همینه یا باتو اینجوریه؟

همینجوریه صدبار کنم ته تغییراتش 24ساعته واسه همین میگم فایده ندارم حس نیاز عاطفیمو حس زن بودمون چهارساله کشتم با خودم میگم هرکی بود میرفت خیانت میکردی انقد خودش اذیت نمیکرد ولی من اهلش نیستم

یکساله دارم عسن خودش میشم هروز سردتر دورتر از هم منم دیگه تلاشی نکنم انتقضا این زندگی تمومه

خب یه مدت باهاش جور شو جوری که دوس داری باهت رفتار کنه مثلا استوری عاشقانه باهاش بگیر و اگه چیزی برات گرفت داخل استوری و اینچیزا ازش تشکر کن و بگو مرسی عشقم مردا این کارارو خیلی دوست دارن اگ درست نشد ینی... 😕

بنظرم شما به زندگیت بچسپید شما رباط نباشید بیشتر ابراز علاقه رابطه نشون بده امکان نداره اون از واکنش ...

بدم میاد کاملا دوتا ادم متفاوتیم اینجوری انگار اویزونم 

برم مشاورم میگه شما عین هم نیستین تهش من باید یا کنار بیام یا مث الان ب طلاق هزار بار فک کردم اگه برم همه میگن خوشی زذه زیر دلت ولی از زندگیم از حالم خبر ندارن

یکساله دارم عسن خودش میشم هروز سردتر دورتر از هم منم دیگه تلاشی نکنم انتقضا این زندگی تمومه

باید بفهمی دردش چیه چی میخواد چشه اینجوری هم نیست که خودم بفهمی چون گاهی باید از بیرون رابطتون بررسی بشه حیفه حتما کمک بگیر

یک زمان با یک اصلاح مزاج همسرت درست میشه 

یا مثلا افسردگی داره

یا در زمینه  اقتدار ضعف داره 

و ...

برم مشاورم میگه شما عین هم نیستین تهش من باید یا کنار بیام یا مث الان ب طلاق هزار بار فک کردم اگه بر ...

من کلی کتاب مشاوره زناشویی خوندم در این مورد باید دلیل بیشتری باشه و حرف بیشتر زده بشه 

فقط دلم واسه بچم میسوزه و اینکه غیر رباط بودنش دیگه مشکلی ندارم ولی این خودش کل ماجراس من هرروز هروز انگار عین اینه خورد میشم وقتی حس نیازم از طرف ادمی ک شوهرمه برطرف نمیشه

فقط دلم واسه بچم میسوزه و اینکه غیر رباط بودنش دیگه مشکلی ندارم ولی این خودش کل ماجراس من هرروز هروز ...

ببین من الان اسم طلاق بیارم همه تعجب میکنن چون ما رابطمون خوبه ولی داریم ب سمت طلاق عاطفی میریم بیشتر مثل دوتا همخونه ایم ک باید ی بچه رو بزرگ کنیم