من برق ناخن زده بودم یک هفته پیش بعد تو این یک هفته کلا نماز نخوندم عذر شرعی هم نداشتم ک یادم بمونه پاک کنم بعد امشب وضوگرفتم برای خوندن قران بعد از اتمامش یادم افتاد ک برق ناخن داشتم حالاسوالم اینه اون قران خوندن من باطله و ب حساب نمیاد یا بدون وضو خوندن قران مشکلی نداره؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
بدون وضو خوندن نه اشکالی نداره ولی بدنت نجس نباشه واینکه دست به خط قران نزده باشی
پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت. ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن
قرآن خوندن ربطی به وضو نداره همین که بدن پاک باشه کافیه ولی نباید بدون وضو دستت رو روی آیات بذاری
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)