mahyamim مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 917 عنوان بچه ها احتمال حاملگی با لتروزول چقده🥺 81 بازدید | 7 پست سلام🥺بچه ها سیکل پنج پریودیم هستم و لتروزول میخورم روزی دوتا تا هفت پریودیم به نظرتون بعدش امیدی هست اولین باره مصرف میکنم☹️ مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم 1402/01/17 | 23:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثروتمندمممم عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 1025 اره من سه ماه اقدام داشتم باردار نشدم ماه چهارم ک ب دستور پزشک لتروزول خوردم خداروشکر باردار شدم
mahyamim مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 917 اره من سه ماه اقدام داشتم باردار نشدم ماه چهارم ک ب دستور پزشک لتروزول خوردم خداروشکر باردار شدم من تنبلی دارم سه ماهه اقدام کردم نشد حالا دکتر اینو داد فکر کنم بهم گفت بعد لینکه پاک شدی تا ده شب ی شب درمیون اقدام کن درسته ؟ مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم
mahyamim مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 917 لتروزول از چندم پری میخورید؟ وچندساعت یبار؟ بهم گفت از سوم پری روزی دوتا بخور من دوتارو باهم مبخورم مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم
کوید۱۹ عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 475 بهم گفت از سوم پری روزی دوتا بخور من دوتارو باهم مبخورم فک کنم ۱۲ ساعت یکی باید بخوریا
mahyamim مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 917 فک کنم ۱۲ ساعت یکی باید بخوریا نمدونم والا خودش گفت روزی دوتا بخور دیگه نگفت چطوری بخور مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم
ثروتمندمممم عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 1025 من تنبلی دارم سه ماهه اقدام کردم نشد حالا دکتر اینو داد فکر کنم بهم گفت بعد لینکه پاک شدی تا ده شب ی ... یادم نیس دقیق چجور خوردم و چند شب.ولی فکر میکنم از شب چهارم پریودی گفت بخور