2777
2789

اینقدر بدم میاد از چیزای شیرین ک نگو

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بزن گوگل بامیه سایت دونفره 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

من 

موادش و اینا ک تو نت زده 

فقط اگ میخوای خوب شه باید شربتش سرد سرد باشه بامیه ها ک میریزی داخلش داغ 

چند دقیقه بمونه بعد درش بیار و شربتش دوباره باید سرد سرد بشه چون بامیه داغ انداختی توش گرم شده 

جای سختش همینجاست 

موقع سرخ کردنم باید شناور باشه تو روغن داغ حرارت زیرشم کم اینطوری خمیر نمیشه و همه جاش کامل میپزه

کورد نیستم :) 

برا من عین بیرون میشه

فرقش با دستور اینترنت اینه که برای شیره اش تقریبا آب و شکر یه اندازه میریزم اب یه مقدار کمتر

بعدم توش هل و گل محمدی میریزم

بامیه ها هم قشنگ سرخ شه خام نباشه با شعله کم

هر دفعه هم خاموش میکنم روغن سرد شه دوباره یه سری میریزم

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲
من  موادش و اینا ک تو نت زده  فقط اگ میخوای خوب شه باید شربتش سرد سرد باشه بامیه ها ک می ...

اتفاقا روغنش نباید داغ باشه

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲
اتفاقا روغنش نباید داغ باشه

یکی دیدم مینداخت تو روغن بعد زیرش روشن میکرد اینطوری ترد تر میشه

ولی خب اگ بخوای ی خورده نرم تر بشه ما میندازیم تو روغن داغ البته در کل زیاد مهم نیست.

کورد نیستم :) 

توی این تاپیک دستورش هست و خوشمزه هم میشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1736521/زولبیا-و-بامیه-ترد-بازاری-ماریا-عکس

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤