سلام خوشگلا 🙋
توی زولبیا و بامیه مهم شربتش هست که باید غلیظ باشه در حد عسل .اگه رقیق باشه شیره سریع جذب زولبیا و بامیه ما میشه چروک میشه و سنگین و پر از شهد
همیشه اول زولبیا و درست کنید بعد بامیه چون روغن بامیه به دلیل داشتن تخم مرغ کف میکنه و زود سیاه میشه.پس نمیشه روغن بامیه رو برای زولبیا استفاده کنید ولی بر عکسش میشه.
شهد برای زولبیا باید داغ باشه ولی برای بامیه باید سرد باشه .
مواد شهد
اب : یک لیوان
شکر : یک و نیم لیوان
زعفرون دم کرده یک قاشق
اب لیمو : یک قاشق مربا خوری
گلوکز : دو قاشق سوپخوری
گلاب : دو قاشق سوپخوری
.
همه رو غیر از گلوکز باهم تو ظرفی مخلوط کنید و کامل هم بزنید تا حل بشه بعد بزارید روی حرارت متوسط ولی اصلا هم نزنید دیگه .بعد ازینکه به جوش اومد گلوکز و اضافه کنید .از بعد از به جوش اومدن ده دقیقه صبر کنید تا شهد قوام بیاد بعد خاموش کنید.این مقدار برای هر دو مواد جوابگو هست اضافه هم میاد.
.
.
مواد بامیه
اب : یک لیوان
ارد : یک لیوان + یک قاشق پودر نشاسته ذرت
شکر : یک قاشق سوپخوری
کره : پنجاه گرم
وانیل کمی
تخم مرغ : سه عدد
.
اب و کره و شکر و وانیل و مخلوط کنید بزارید روی حرارت تا کامل به جوش بیاد بعد یکدفعه اردها رو بریزید داخلش و سریع هم بزنید خمیر جمع میشه ولی روی شعله کم به مدت ده دقیقه با قاشق هی خمیر رو باز کنید و دوباره جمع کنید اینطوری اب اضافی داخل خمیر تبخیر میشه
بعد بزارید کنار تا ولرم بشه
.
.
بعد تخم مرغ هارو بهش کم کم اضافه کنید و بزنید با همزن تا خمیرتون براق و یکدست بشه در اخر دو قاشق از شهد اماده شده داخلش بریزید تا خوش رنگ تر بشه .حالا خمیر و بریزید توی قیف با ماسوره شکوفه یا بامیه .
روغن فقط ولرم باشه نه داغ
روغن و از روی حرارت بردارید از خمیر به هر اندازه ای که میخوایید با قیچی برش بزنید قیچی و هر دفعه چرب کنبد با همون روغن توی تابه بعد بزارید روی حرارت کم تا پخته بشه کامل بعد بریزید توی یه ابکش تا روغن اضافی گرفته بشه و بریزید توی شربت و پنج ثانیه بعد بیارید بیرون .من دونه دونه مینداختم توی شیره
.
.
.
.
.
.
.
الان زولبیا رو مینویسم.