2777
2789
خیلی ناگهانی است اونقدری نیست که بیمار متوجهش بشه و بخواد کاری بکنه  ولی تنگی نفس و درد قفسه سی ...

اگه میشه بگین کدوم دانشگاه درس میخونی ؟ من درخواست دوستی دادم میشه سوال بپرسم؟

این کاربری دست دو نفره  عاقلان نقطه پرگار وجودند اما عشق داند که در این دایره سرگردانند . مَن به چشمان خود دیده اَم که هَر زن میتواند یک ارتش باشد  با احمق و جاهل بحث نکن اگه گفت ۱+۱=۵بگو باشه حق با شماست برو حالش ببر😽

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میشه بگین کدوم دانشگاه درس میخونی ؟ من درخواست دوستی دادم میشه سوال بپرسم؟

پزشکی اصفهان اره عزیزم

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!
وایی اصفهان خیلی خوبه  ایشالا موفق بشی  یک سوال دیگه دوران کنکور از مدرسه میومدی چندساعت ...

مرسی همچنین عزیزم و به ساعت ک نمیکشید در حد نیم ساعت یا چهل دقیقه. چون بیشترازین مغز به خواب عمیق وارد میشه و بیدارشدن سخته

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!
ببخشید من سوال داشتم من یازدهم بعد روزای تعطیل ۸و۹ ساعت میخونم اما روزایی که میرم مدرسه مشکلم اینکه ...

کمبود خواب داری؟ منظورم اینکه مثلا شبا دیر میخوابی ؟ 

این کاربری دست دو نفره  عاقلان نقطه پرگار وجودند اما عشق داند که در این دایره سرگردانند . مَن به چشمان خود دیده اَم که هَر زن میتواند یک ارتش باشد  با احمق و جاهل بحث نکن اگه گفت ۱+۱=۵بگو باشه حق با شماست برو حالش ببر😽
مرسی همچنین عزیزم و به ساعت ک نمیکشید در حد نیم ساعت یا چهل دقیقه. چون بیشترازین مغز به خواب عمیق وا ...

نگا من از مدرسه میام خیلی میخوابم از اون طرف مجبورم تا صبح بیدار باشم درس بخونم

چیکار کنم خوابم کم شه؟ 

فقط ۳۰ دقیقه طول میکشه خوابم ببره

آره مجبورم چون زیاد میخوابم از اون طرف تا صبح بیدار باشم بعدشم میرم مدرسه

خب ببین چند ساعت در روز سرت تو گوشیه؟ مدرسه چه ساعتی تموم میشه؟ کلا در طول روز چیکار میکنی ؟ 

نگا من از مدرسه میام خیلی میخوابم از اون طرف مجبورم تا صبح بیدار باشم درس بخونم چیکار کنم خوابم کم ...

منم قبلنا مثل تو بودم مشاور مدرسه میگفت نیم ساعت بخوابید میگفتم خدایا چطوری اخه من خودم نیم ساعت طول میکشه تا خوابم ببره ولی اینم شد عادت روزها بود میرفتم نیم ساعت تو تختم خوابم نمیبرد یا چشمام تازه سنگین میشد الارمم زنگ میخورد پامیشدم نسکافه یا اداماس میخوردم میرفتم سر درسم. تنها راهش عادته . شب بیداری نکن

خب ببین چند ساعت در روز سرت تو گوشیه؟ مدرسه چه ساعتی تموم میشه؟ کلا در طول روز چیکار میکنی ؟ 

اصلا زیاد تو گوشی نیستم چون چیزی ندارم نه تلگرام نه اینستا

نگا روزایی که مدرسه نمیرم کلا از ۶ صبح بلند میشم حتی ظهرش هم نمی خوابم کلا تا ۱۲ شب درس میخونم 

خیلی تو گوشی باشم ۲ ساعته

مدرسه ام ساعت ۲ تموم میشه تا بیام کارمو بکنم ناهار بخورم میشه ۳ اینا

در روز فقط درس میخونم حتی تلویزیونی نمی‌بینم 

منم قبلنا مثل تو بودم مشاور مدرسه میگفت نیم ساعت بخوابید میگفتم خدایا چطوری اخه من خودم نیم ساعت طول ...

آره یکی بنده خدایی هم بهم گفته بود ذهنتون شرطی کن و برا خودت ۳۰ دقیقه بزار 

ولی از طرفی می ترسم بعدن که زود خوابم برد سر ۳۰ دقیقه بیدار نشم 

اصلا زیاد تو گوشی نیستم چون چیزی ندارم نه تلگرام نه اینستا نگا روزایی که مدرسه نمیرم کلا از ۶ صبح ب ...

خب تو ساعت خوابت بهم ریخته چون میگی میای مدرسه خوابت میبره شب تا صبح درس میخونی ساعت خوابت تنظیم کنی حل میشه

آره یکی بنده خدایی هم بهم گفته بود ذهنتون شرطی کن و برا خودت ۳۰ دقیقه بزار  ولی از طرفی می ترس ...

چراا بیدار میشی . من صبحا ک میخواستم بیداربشم شاید درحدود ۱۲ تا الارم میگذاشتم ولی بعد از نیم ساعت با کوچکترین صدای الارام پامیشدم

خب تو ساعت خوابت بهم ریخته چون میگی میای مدرسه خوابت میبره شب تا صبح درس میخونی 

آره ولی جمعه که مثلا تا ۱۲ شب درس میخونم ۱۲ و ۱ میخوابم 

بعد شنبه میام خونه دوباره میشه روز از نو روزی از نو 

نمی دونم چیکار کنم واقعا کلافه ام کرده مثل جغدا شدم